Ioan Niculae luat de poliție direct de pe aeroportul Otopeni. A fost dus la Penitenciarul Rahova

Ioan Niculae luat de poliție direct de pe aeroportul Otopeni. A fost dus la Penitenciarul Rahova

Omul de afaceri, patronul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, condamnat, joi, definitiv la 5 ani de închisoare într-un dosar cu un prejudiciu de 11 milioane de lei s-a întors în țară. Polițiștii nu l-au găsit acasă și a fost dat în urmărire națională. El s-a întors vineri din Italia în România .

Update. După două ore de la aterizare Ioan Niculae a fost escortat de poliție către Penitenciarul Rahova.

Avionul lui Ioan Niculae a aterizat pe Aeroportul Otopeni. El s-a aflat, potrivit declarației sale, în Italia, unde a fost internat într-un spital pentru a-și trata unele probleme de sănătate. Joi seara, în direct la un post de televiziune patronul Interagro a declarat că: „Mâine mă întorc. Mâine mă predau”, a declarat Ioan Niculae.

Avionul a aterizat la orele amiezii pe Aeroportul Otopeni, omul de afaceri fiind așteptat de polițiști. Aceștia îl vor conduce la penitenciar, unde își va ispăși pedeapsa de cinci ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ioan Niculae a fost condamnat definitiv joi la cinci ani de închisoare de Curtea de Apel București.

Fotografia și datele persoanale ale omului de faceri au apărut la secţiunea „Persoane urmărite”

Poliţiştii precizează că Ioan Niculae, de 66 ani, a fost condamnat la o pedeapsa de 5 ani închisoare. El a fost condamnat pentru instigare la evaziune fiscala, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă.

Avionul lui Ioan Niculae a aterizat pe Aeroportul Otopeni. Niculae a fost acuzat de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani. Potrivit acuzațiilor din dosar, firma InterAgro, controlată de omul de afaceri, ar fi încheiat contracte fictive cu o altă societate, pentru a reduce masiv contribuțiile datorate bugetului de stat. Prejudiciul este calculat în acest caz la peste 11 milioane de lei.

Răsturnare de situație. Ioan Nicolae ar putea fi eliberat când ajunge la penitenciar

Avocatul omului de afaceri spune că Ioan Niculae ar putea fi eliberat, imediat ce ajunge în penitenciar. Acesta a afirmat la Realitatea Plus, că patronul Interagro are vârsta peste 60 de ani și beneficiază de reducea pedepsei.