Exclusiv. Unde a fugit Dragoș Săvulescu, fostul asociat de la Dinamo, în timp ce e căutat de Poliție

Exclusiv. Unde a fugit Dragoș Săvulescu, fostul asociat de la Dinamo, în timp ce e căutat de Poliție

Condamnat pentru complicitate la abuz în serviciu și pentru că a făcut parte dintr-un grup infracțional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar retrocedărilor de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia, fostul asociat al Dinamo Dragoș Săvulescu este dat în urmărire internațională de Ministerul Justiției din România.

Deși  se află în rubrica de “persoane urmărite”, afaceristul nu s-a ferit să arate pe Instagram viaţa de lux de care beneficiază, acesta plimbandu-se ba în Capri, ba prin Mykonos nu mai devreme de luna august, fiind acompaniat printre alții și de celebrul cântăreț italian Eros Ramazzotti, cu care părea să se distreze foarte bine ciocnind șampanie și făcând plajă.

Dragoș Săvulescu și Eros Ramazzotti în Mykonos în luna august (Sursa foto: Facebook)

Condamnat în țară la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de pe Litoral, Dragoș Săvulescu s-a lăudat la începutul lunii că justiția italiană l-a scăpat de închisoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Justiția română, o glumă pentru Săvulescu

În timp ce Ministerul Justiției din România încă nu a reușit să convingă Guvernul Italian să îl extrădeze, Săvulescu își vede liniștit de cariera sa de actor și producător de filme.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.