Constatarea neîndeplinirii obligațiilor României. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Constatarea neîndeplinirii obligațiilor României. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Coordonatele zilei de astăzi trebuie să fie fermitatea şi politeţea, la serviciu, sau acasă. Nu ceda uşor, ai dreptate şi stelele ştiu acest lucru. Fă-i să ştie şi pe cei din jur, cu blândeţe!

26 noiembrie

 

Constatarea neîndeplinirii obligațiilor României. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Pe 26 noiembrie s-au născut Norbert Wiener, regina Maud, Tina Turner, Eugen Ionesco, Stelian Olaru, Mihail Drumeş, Ivan Patzaichin, Francisc Vaştag, Ella Constantinescu, Ioana Bentoiu, Dana Ciocârlie.

Pe 26 noiembrie sunt, în calendarul creștin-ortodox, Sf. Cuvioşi Stelian Paflagonul, Alipie Stâlpnicul şi Nicon. Nimic în ”Kalendar”

 „Sfântul Stelian e ţinut ca să trăiască copiii mici, pentru facerea şi creşterea copiilor” Antoaneta Olteanu, CPR, 2001, pagina 497. De acum și până pe 3 ianuarie, tristețea mea este mare, v-am explicat altădată ce și cum.

„Evenimentul Zilei” din 26 noiembrie 1966 a fost că Preşedinele Franţei, Charles de Gaulle, a inaugurat prima centrală hidroelectrică care utiliza energia mareelor. O construcţie inginerească excelentă! De Gaulle a exclamat, atunci: „Vedeţi, dacă vrem, putem!” Sintagmă transformată, ani mai târziu, de către Bernard Tapie în reclamă pentru ciubotele lui sportive, ADIDAS. Poate, de aceea l-au băgat la pârnaie, nu se fură vorbele unui om ca de Gaulle...

 Planetele sunt dispuse doar în jumătate de horoscop. Doar două planete retrograde, Uranus în Taur și Neptum în Pești. Luna este în a 12-a zi a ciclului, în creștere, după primul pătrar. Ziua este scurtă, noptea se lungește, este frig afară, dar în casă este cald, un timp de citit cărți bune, de băut ceai Darjeeling și de vizionat filme vechi și bine făcute.