Ce a pățit Raluca, nevasta lui Pepe, în fața instanței. Acum suportă consecințe

Ce a pățit Raluca, nevasta lui Pepe, în fața instanței. Acum suportă consecințe

Raluca Pascu Pastramă a vrut să-i facă bucata soțului ei, băgându-l într-un dosar penal pentru violență în familie. Marți, instanța Judecătoriei sectorului 2 a trimis-o la plimbare, anulându-i ordinul de protecție primit de la o secție de poliție. S-a confirmat astfel informația pe care doar Rețete și Vedete a dat-o în urmă cu două zile.

Raluca a crezut, probabil, că va reuși să convingă doar din gură judecătorul că Pepe a bătut-o în parcarea din fața terenului de tenis de la Dinamo, acolo unde fetițele lor se antrenau la tenis. Nu a reușit să probeze cu nimic că, în data de 19 noiembrie, a fost lovită de soțul ei.

Așa cum v-am informat luni dimineața, 23 noiembrie, Raluca nu s-a dus la INML ca să-și scoată certificat medico-legal care să ateste urme de lovituri, zgârieturi sau orice tip de agresiune, așa cum a reclamat ea la Secția 7 Poliție. În consecință, judecătorul nu i-a dat nicio șansă ca să meargă mai departe cu ordinul de protecție cerut.

Pepe a spus că femeia care încă îi este nevastă în acte i-ar fi înscenat episodul în care el ar fi bătut-o, doar pentru a-i păta şi mai mult imaginea.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit”, a spus Pepe, trist, la ieșirea  din sediul judecătoriei. „Discuția a plecat de la faptul că ai aflat că te înșală?”, l-a întrebat un ziarist. ”Da, e adevarat”, a răspuns artistul, apoi s-a arătat supărat pentru că a fost întrebat el dacă are probe că n-a bătut-o pe Raluca.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.