Vulpi ucise cu arbaleta în Londra. Scotland Yard preia ancheta

Vulpi ucise cu arbaleta în Londra. Scotland Yard preia ancheta

Două vulpi au murit, iar o a treia a fost văzută cu o săgeată în corp. Asociațiile de protecție a animalelor au oferit recompense pentru identificarea autorului barbariei.

Scotland Yard a anunțat că a deschis o anchetă după ce vulpile au fost ucise cu arbaleta în plină capitală a Marii Britanii. O asociație pentru protecția acestor animale a promis o recompensă de 2.000 de lire sterline oricărei persoane care avea informații care să conducă la condamnarea celui care a omorât animalele.

Wildlife Crime Unit din cadrul poliției din Londra , responsabilă cu anchetarea atingerilor aduse faunei sălbatice, a lansat un apel pentru martori, luni, după ce a aflat că trei vulpi, care abundă în capitala britanică și se hrănesc în special din coșurile de gunoi, au fost victimele unui tir cu săgeți în cartierul Greenwich, scrie 20 Minutes.

O vulpe a fost găsită cu o săgeată înfiptă în spate, la 5 noiembrie, a declarat poliția într-un comunicat.

Ne puteți urmări și pe Google News

În ciuda intervenției voluntarilor de la asociația Fox Project, care au avut grijă de animal în sediile lor din Kent (sudul Angliei), acesta nu a supraviețuit.

O altă vulpe fusese găsită moartă în același cartier, iar o a treia a fost văzută cu o săgeată în corp.

„Este absolut șocant faptul că două animale au murit în astfel de circumstanțe oribile”, a spus Conchi Gago de la unitatea specializată a Poliției din Londra.