Românii au dat buluc să se uite la televizor, dar degeaba. Pro TV a dat lovitura

Românii au dat buluc să se uite la televizor, dar degeaba. Pro TV a dat lovitura

Meciul de fotbal dintre Islanda și România i-a adus pe români, masiv, în fața televizoarelor.

Chiar dacă echipa de fotbal a României a pierdut meciul de fotbal, dar și calificarea Campionatului European de Fotbal din vara anului 2021, care se va juca și la București, audiența din fața micilor ecrane a fost una maximă.

ProTV a difuzat meciul de fotbal dintre Islanda și România, iar asta i-a adus 16 puncte de rating ceea ce se înseamnă foarte mult pentru o televiziune. A doua televiziune din top, Kanal D, avea la ora difuzării meciului, doar 6.4 puncte de rating.

Audiența foarte bună s-a păstrat pe tot parcursul meciuluui, la final, când deja soarta echipei României, era deja pecetluită, audiența era de 14.5 puncte rating, față de 3.2 puncte rating cât avea Kanal D.

Ne puteți urmări și pe Google News

Am pierdut calificarea

Islanda a început mai bine jocul, iar în primele minute au trimis și câteva centrări în careul nostru. Tricolorii au revenit și au urcat în atac cu Maxim și Alibec, care au reușit să combine perfect în careul advers, dar au fost blocați de Gunnarsson.

În minutul 16, Islanda dat primul gol, prin Gylfi Sigurdsson, la prima ocazie importantă a gazdelor. Sigurdsson s-a întors la 16 metri, l-a păcălit pe Crețu, și a șutat pe jos, la colțul scurt, printre picioarele jucătorului roman. Tătărușanu a fost mascat, iar mingea s-a oprit în plasă. Jocul României a arătat promițător în debut, dar execuția vedetei din Premier League face diferența.

Cel de-a doilea gol a venit în minutul 35. Gylfi Sigurdsson a reușit dubla duop ce a primit o pasă în spatele lui Mario Camora și a preluat cu mult calm, de la 14 metri, la colțul lung. Tătărușanu a plonjat, dar mingea i s-a oprit în plasa laterală.

România a reușit să marcheze în repriza a doua, dar nu a mai reușit să egaleze. Echipa antrenată de Mirel Rădoi a controlat jocul în ultima parte a meciului, a presat, dar nu a reuşit să ameninţe poarta lui Halldorsson, protejat foarte bine de masiva defensivă ultraaglomerată. România a forțat egalarea, dar islandezii s-au ținut tare pe poziție și nu au cedat presiunii. În min. 80, mingea a lovit clar mâna lui Ragnar Sigurdsson în careu, dar arbitrul a lăsat locul să continue. În ultimele secunde ale partidei (90+5), Iancu a fost ţinut de Sigurjonsson în careu, dar Skomina a dictat simulare şi cartonaş galben pentru român.