Șocant! Florin Salam nu mai are scăpare. Soarta manelistului a fost pecetluită

Șocant! Florin Salam nu mai are scăpare. Soarta manelistului a fost pecetluită

Autoritățile din Marea Britanie au pus în executare un mandat de arestare emis de autoritățile de la București, în cazul lui Anaser Duduianu, noul lider al clanului Duduienilor.

Dosarul are strânsă legătură cu manelistul Florin Salam, care este parte vătămată, și care a ales să depună plângere împotriva lui Anaser Duduianu, deși știa că acest lucru nu îi va aduce tocmai liniștea. Potrivit unor surse judiciare, în același dosar au mai depus plângere și maneliștii Nicolae Guță și Țancă Uraganul, care, culmea, este rudă cu Duduienii.

Incredibil, dar cei trei maneliști spun că interlopii din clanul Duduienilor i-au forțat să le dea aproximativ 100.000 de euro, bani obținuți în ultimii ani, din dedicații la diferite petreceri. Modalitatea prin care a fost comisă infracțiunea de șantaj este una simplă. „Unul striga: 1.000 de euro de la mine pentru cutare. Asta ca să atragă alți participanți la chefuri să facă dedicații și mai bănoase. Dacă următorul îi oferea manelistului 1.500 de euro, acei 1.500 de euro se duceau direct la Duduieni", explică un apropiat al maneliștilor. Numai că aceste declarații nu vor rămâne fără urmări, membrii clanului Duduianu au amenințat, voalat, că Florin Salam va primi o corecție pe măsură, potrivit unor apropiați ai interlopilor.

Duduianu, reținut în Anglia

Anaser Duduianu a fost acuzat de autoritățile române și tâlhărie calificată. Nu a fost prins deoarece a apucat să fugă în Marea Britanie unde a reușit să se ascundă pentru mai bine de două luni. Și asta până zilele trecute, când a făcut scandal la un restaurant din Birmingham, fiind bătut cu bestalitate de alți participanți.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Anaser a vrut să-i cânte un lăutar care a fost adus la restaurant de alt grup. De aici a pornit tot scandalul. Oamenii s-au supărat și l-au încolțit pe Anaser. După ce a fost bătut, a vrut să se răzbune și a intrat cu mașina în restaurant", a povestit un martor la incident, fiind citat de presa de can can de la București.

Potrivit unor surse judiciare din Marea Britanie, Anaser Duduianu riscă acum să fie inculpat în Regatul Unit pentru activități asimilate infracțiunii de terorism, asta după ce a ales să intre cu mașina în clădire, pentru a se răzbuna pe cei care l-au bătut.