Ce mare promisiune are Ciolacu pentru Orban? Vor fi alegeri de neuitat, asta-i clar

Ce mare promisiune are Ciolacu pentru Orban? Vor fi alegeri de neuitat, asta-i clar

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, n-a pierdut ocazia unui nou atac în direcţia premierulu Ludovic Orban, care a spus că liberalii se vor lupta la alegeri locale cu „baronii roşii”.

Luni, social-democratul a dat replica pe pagina de Facebook într-un mesaj în care anunţă că toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi să pună stop „jafului penelist” pe 27 septembrie.

Totodată, Ciolacu speră ca formaţiunea lui să-i dea lui Orban o lecţie „pe care s-o ţină minte” la viitoarele alegeri locale:

„PSD îi va da o lecţie lui Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri! Toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi şi determinaţi să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie!

Ne puteți urmări și pe Google News

Mă aşteptam însă ca premierul Orban să spună că aceste alegeri sunt dificile din cauza condiţiilor speciale în care se desfăşoară.

Pentru că, înainte de toate, sunt necesare o serie de măsuri coerente pentru ca populaţia să vină în siguranţă la vot. Nu că sunt dificile pentru că îi este frică de forţa PSD.”

În plus, Ciolacu a completat că Guvernul PNL „a dat-o deja în bară” cu deschiderea şcolilor, eveniment despre care ar avea informaţii certe că „va fi un mare fiasco”:

„Incompetenţii din Guvern trebuie să iasă din logica de campanie în care au fost timp de 10 luni de zile şi să ia măsuri clare atât pentru desfăşurarea activităţilor şcolare, cât şi pentru organizarea corectă şi în siguranţă a alegerilor.”

Amintim că Ludovic Orban a declarat tot luni că alegerile locale sunt cele mai dificile, motiv pentru care candidaţii şi toţi cei care reprezintă PNL trebuie să fie foarte serioşi.

Declaraţiile liderului de la Palatul Victoria au venit la finalul unei reuniuni a echipei naţionale de campanie:

„Temele principale au fost legate de programele de dezvoltare ale judeţelor, includerea obligatorie în programele de dezvoltare a judeţelor a programelor de dezvoltare a infrastructurii, infrastructura de transport, infrastructura energetică, să insiste pe programe de înfiinţare de distribuţii de gaz pentru care am alocat 1 miliard de euro”, a precizat Orban.

De asemenea, liderul liberalilor n-a uitat de conflictul cu PSD: „Vreau să transmit un mesaj clar - alegerile locale sunt cele mai dificile.

Ne luptăm cu 28 de baroni roşii, din 41 de judeţe, şi cu peste 1.600 de satrapi locali, primari în funcţie, care sunt capabili de orice pentru a se menţine în funcţie.

Din cauza asta, alegerile locale trebuie abordate cu toată seriozitatea, generate proiecte de dezvolare la nivel judeţean şi la nivel local.

De asemenea, trebuie efectuată o campanie de comunicare foarte serioasă a acestor proiecte.”

https://www.facebook.com/watch/?v=616901545865943&extid=spYEK6sHgxrhXzxt

Sursa: Agerpres