Alina Pușcaș a sucit gâturile grecilor pe plajă. I se spune „Hot mama!”

Alina Pușcaș a sucit gâturile grecilor pe plajă. I se spune „Hot mama!”

Alina Pușcaș, la vârsta de 34 de ani și după trei nașteri, are un corp de invidiat.

 

Alina Pușcaș, la vârsta de 34 de ani și după trei nașteri are un corp de invidiat.

Tânăra prezentatoare a fost recent în concediu, în Grecia, unde a petrecut câteva zile pe plajele însorite de acolo.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceasta și-a etalat silueta în costum de baie și a atras multe priviri. Deși a trecut prin trei nașteri, vedeta de televiziune are forme frumoase. Acest lucru a fost apreciat de toți cei care i-au văzut pozele din vacanță.

„Vrem să vă vedem mereu așa în formă. Sunteți admirabilă”, ”Ești superbă”, ”Ești admirabilă”, ”Nu am cuvinte”, ”Frumoasă”, ”Cât de frumoasă poți să fii”, ”Hot mama”, i-au transmis prietenii virtuali Alinei Pușcaș.

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017.

 

În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.La a treia naștere a fost ceva mai dificil decât la celelalte două.

„Sâmbătă dimineața, la ora 6, m-am prezentat la clinică, la ora 8 eram deja pe masa de operație iar la 8:30 eram în salonul de terapie intensivă, procedură standard după orice naștere, pentru o monitorizare cât mai precisă. În jur de ora 16:00 am fost mutată în rezervă și tot atunci am început să merg singură prin rezervă și pe culoare. Operația a fost excelentă, deși îmi era foarte teamă, fiind la a treia cezariană. Nu am avut deloc durere post operație, nu am cerut calmante pentru că nu am avut de ce, lucru care m-a uimit, recunosc. Iris s-a născut cu aceeași greutate pe care au avut-o la naștere Alex și Melissa, adică 2800 kg, este foarte bine, mănâncă, nu mult, doarme mult și cred că până acum am auzit-o plângând numai în momentul în care a fost scoasă din burtică.”, a spus  Alina Pușcaș

În urmă cu două luni, Alina Pușcaș a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

Alina Pușcaș a vorbit recent despre experiențele prin care a trecut după ce a fost externată.

„Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar, înainte să se testeze Marcel Pavel și presa bubuise peste tot, s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat ca anumiți părinți de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”, a spus ea, potrivit tacataca.prosport.ro