Vă mai aduceți aminte de Crina Abrudan? Ce face fosta știristă acum. Nu vă vine să credeți

Vă mai aduceți aminte de Crina Abrudan? Ce face fosta știristă acum. Nu vă vine să credeți

Crina Abrudan, fosta știristă de la Antena 1, a renunțat la televiziune în urmă cu șapte ani.

Fosta vedetă, așa cum o știe toată lumea, prezenta știrile sportive, dar a preferat să se retragă pentru a se ocupa de cu totul altceva.

Blondina, în vârstă de 42 de ani, are mare grijă de aspectul fizic, iar acest lucru se vede și în imaginile postate pe rețelele de socializare. Chiar dacă nu mai cochetează cu televiziunea, Crina Abrudan își ține fanii la current cu aproape tot ce face.

Crina Abdrudan își încântă prietenii virtuali cu imagini din vacanțele pe care le petrece la munte sau la mare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru a arata foarte bine, având un corp de invidiat, fosta vedetă a ținut permanent legătura cu medicul său estetician.  Fosta știristă și-a injectat buzele cu acid hialuronic și și-a eliminat toate ridurile.

În toți acești ani, Crina Abrudan s-a schimbat mult, a făcut mult sport și a trecut prin mai multe transformări majore din punct de vedere estetic.

După ce și-a dat demisia de la Antena 1, Crina Abrudan s-a axat mai mult pe partea de design interior, şi-a încercat norocul şi în afaceri. Blondina își cumpărase un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti și un spațiu pe care l-a amenajat special pentru copii, transformând totul într-un loc de joacă.

În viața privată, Crina este o femeie împlinită. De zece ani formează un cuplu cu fostul fotbalist, Gabi Popescu, iar în vara lui 2017, cei doi s-au cununat religios. Naşii celor doi au fost Cosmin Olăroiu şi soţia acestuia.

În vara aceasta, fosta vedetă nu s-a mai despărțit de mare. Stă de dimineața până seara la plajă, se bucură de soare, nisip și valurile mării.

„Eu nu mă ard la plajă. Ritualul meu de plajă este următorul: vin la plajă dimineața și plec seara. Nu sunt un exemplu bun, pentru că nu folosesc protecție solară. Ce folosesc eu la plajă este untul de cacao care hidratează foarte bine pielea”, a mărturisit Crina Abrudan, potrivit retetesivedete.ro.