Meghan şi Harry sunt gata să „cârpească” relaţiile cu Regina Elisabeta. Au dat de greu?

Meghan şi Harry sunt gata să „cârpească” relaţiile cu Regina Elisabeta. Au dat de greu?

 Meghan şi Harry  au dat de greu din câte se pare deoarece sunt gata să revină la gânduri mai bune în ceea ce priveşte Casa Regală britanică.

Principele Harry şi Meghan Markle ar fi făcut un pas înapoi şi sunt pe cale să cârpească relaţiile cu Regina Elisabeta a II-a şi implicit cu toată casa regală.

După ce au luat distanţă şi au dorit cu tot dinadinsul să fie independeţi de monarhie, acum ducii de Sussex şi-ar fi dat seama - în sfârşit - cât de dificil este să trăieşti fără a încerca măcar să intri în graţiile Reginei Elisabeta.

„Şi-au dat seama că ei sunt aceia care au nevoie de familia regală şi nu invers”, a spus o sursă pentru Sunday People, cunoscutul săptămânal britanic fondat în 1881. Se pare că marea problemă constă în dificultatea de a-şi găsi de lucru, dar şi să menţină acelaşi stil şi standarde viaţă, motiv pentru care pentru a achiziţiona minunea de proprietate la Santa Barbara, n-au ezitat nicio clipă să ceară ajutorul principelui Charles.

Ne puteți urmări și pe Google News

Primele semne de marche arrière, s-au făcut remarcate în timpul unei video-conferinţe pentru Queen's Commonwealth Trust, o reţea de tineri lideri cu obiectivul de a schimba lumea, al cărui preşedinte este Harry, în timpul căreia Principele vorbeşte despre Regină numind-o suverană şi elogiindu-i capacităţile. Tot cu această ocazie, Meghan Markle întăreşte spusele soţului său adăugând: „Sunt incredibil de orgolioasă să lucrez cu Queen's Commonwealth Trust mai ales că continuă moştenirea bunicii tale”.

O sursă a declarat pentru Sunday People: „Regina este extrem de protectivă în privinţa Commonwealth-ului. Vrea ca munca sa să continue prin intermediul celor mai tineri din familie atunci când ea va părăsi această lume”.

„Se pare că Harry şi Meghan încearcă - în sfârşit - să construiască punţi fiindcă eu cred că, cu toată popularitatea lor în anumite medii, şi-au dat seama că au nevoie de familia regală mai mult decât credeau al un moment dat”.

Ingrid Seward, directoarea revistei Majesty, a declarat: „Când Meghan şi Harry au vorbit ultima oară, şi-au bătut joc de ei înşişi. Au reuşit să confunde incomoda istorie a Commonwealth-ului modern, ceea ce i-a dus în derizoriu”.

Directoarea Seward a povestit şi despre cum cea mai mare parte a resurselor perechii răzvrătite vine, fără dubii, de la familia regală. „Au nevoie de o pulbere de stele de la regalitate, aruncată peste ei, fiindcă va fi dificil să supravieţuiască în noua lor patrie, foarte competitivă, fără ea”.