Atacul lui Trump la Biden. „Cel mai brutal anunț al alegerilor din 2020”

Atacul lui Trump la Biden. „Cel mai brutal anunț al alegerilor din 2020”

Războiul pentru Casa Albă s-a acutizat. Actualul președinte al SUA, Donald Trump, a trecut la artileria grea. Pauzele confuze ale contracandidatului Joe Biden au fost speculate din plin.

 

S-a întâmplat ceva cu Joe Biden? - o nouă întrebare publicitară a campaniei Trump, înainte de a continua atacul și de a evidenția „trecutul și prezentul” clipurilor lui Biden pentru a face caz că facultățile sale mentale sunt în declin.

Anunțul a fost cronometrat să coincidă cu convenția națională democratică virtuală, relatează The Hill, în timp ce Jonathan Swan de la Axios o numește campania de reelecție „cel mai brutal anunț al alegerilor din 2020”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Credem că este foarte important ca alegătorii să evalueze pe deplin calificările și calitatea lui Joe Biden pentru a fi președinte”, a declarat un oficial de campanie senior despre anunțul pentru Axios. „Datele noastre arată că oamenii sunt preocupați de capacitatea lui de a face treabă.”

Filmările compară discursurile lui Biden în 2015 și 2016, în care pare să își prezinte punctele în mod articulat și cu carisma, în timp ce se gândește rapid la fața locului, pentru ca mai târziu să fie o persoană mult mai lentă, confuză, cu o privire incomodă, în timpul campaniei 2020 și în recentele interviuri televizate.

Așa cum am descris mai devreme în mai multe ocazii, persoanele fizice din DNC sunt îngrozite de perspectiva lui Biden să se topească în comentarii incoerente în timpul unei confruntări directe cu Trump și vor găsi probabil o scuză posibilă pentru a evita o dezbatere în viață în persoană. scenă cu camere de rulare.

Pandemia în curs de desfășurare ar putea oferi „scuza perfectă” pentru a-l ține în subsol continuând interviuri la distanță bine scriptate. Chiar și acestea sunt din ce în ce mai grave, totuși.

Atunci când i s-a cerut un punct necompletat într-un interviu CBS în urmă cu două săptămâni, dacă candidatul democrat prezumtiv, în vârstă de 77 de ani, dacă este dispus să se supună unui „test cognitiv”, pentru a pune în repaus îngrijorările răspândite ale declinului său mental, a început să se odihnească bizar despre cocaină înainte de a trece din nou peste cuvinte simple până la sfârșitul segmentului.

„Omule”, a răspuns Biden la CBS Errol Barnett, în timp ce alții se uitau. „Asta ar fi să spui„ Tu - înainte de a te înscrie în acest program, ai făcut un test în care iei cocaină sau nu, ce crezi? Nu-i asa? Ești un junkie? ""

Apropiindu-ne de noiembrie, întrebarea nu va dispărea și ne așteptăm să se înrăutățească și pauzele confuze, scrie zerohedge.com.