Clanurile din PSD au tranșat cadavrul: Felix Stroe candidează la președinția Consiliului Județean Constanța

Clanurile din PSD au tranșat cadavrul: Felix Stroe candidează la președinția Consiliului Județean Constanța

Felix Stroe candidează la președinția Consilului Județean Constanța.

„Biroul Permanent Județean al Organizației PSD Constanța s-a întrunit vineri 14 august a.c., în prezența majorității covârșitoare a primarilor partidului din județul Constanța. La propunerea Biroului, în unanimitate de voturi, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța a fost desemnat dl. Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța. Biroul de Presă al organizației județene a PSD Constanța.“, se arată într-un comunicat al PSD Constanța. Anterior, candidatul PSD fusese Horia Țuțuianu, care s-a retras și nici nu a mai participat la ședința de partid. Felix Stroe  a fost preferat de Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, Țuțuianu fiind considerat un apropiat al lui Eugen Teodorovici, contracandidat la președinția PSD.

Felix Stroe a fost ministru al Transporturilor în Guvernul Tudose și a plecat din funcție odată cu fostul premier. Stroe a făcut parte din ”grupul puciștilor”, alături de Marcel Ciolacu și Paul Stănescu. Stroe este și șeful Regiei Autonome Județene de Apă Constanța din anul 2003. Fost ofițer de marină militară, Stroe a intrat în business imediat după Revoluție, fabricând cabluri și pâine. Astăzi este unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată de Forbes la 20-22 milioane de euro (în 2017). A condus PSD Constanța și înainte ca organizația să fie preluată de Radu Mazăre și s-a întors la conducerea partidului după ce fostul primar s-a retras din viața publică.

Mihai Lupu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean a reacționat prompt:

Ne puteți urmări și pe Google News

Clanurile din PSD au tranșat cadavrul. Țin să subliniez câteva lucruri extrem de importante pentru locuitorii județului Constanța:

  1. Din prima mea zi în calitate de președinte al Consiliului Județean, voi schimba din funcții publice toți directorii CJ care nu fac performanță, care au probleme de integritate și care sunt reprezentanți ai sistemului corupt al PSD și nu numai.
  2. În capul listei se află Felix Stroe, căruia chiar de azi îi spun că voi analiza, încă din prima zi, activitatea sa, astfel încât să fie eliberat din funcție cu celeritate.
  3. Eliberăm tot ce înseamnă funcție publică ocupată de către PSD-iști, de cumetri, amante și secretare. Este timpul ca oamenii profesioniști să arate ce pot și ce știu!