Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva nu se mai feresc să facă poze împreună în vacanțe. ”În sfârșit”

Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva nu se mai feresc să facă poze împreună în vacanțe. ”În sfârșit” Foto, sursa:tacataca.prosport.ro

Prima fotografie cu Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva din vacanța în Bulgaria. ”În sfârșit”.

Vacanță idilică în Bulgaria pentru Ștefan Bănică Junior și soția lui Lavinia Pîrva, Artista a publicat prima fotografie din vacanță în care apare alături de soțul ei.

Lavinia Pîrva a postat, până acum, pe contul ei de socializare doar imagini în care apare singură la plajă. Acum însă ea a dat publicat o fotografie care i-a încântat pe fanii ei. În imagine, artista apare alături de partenerul ei de viață, în vacanța din Bulgaria.

Cei doi, surprinși ca doi îndrăgostiți

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei doi au fost surprinși în timp ce se plimbau de mână, ca doi îndrăgostiți. Ei erau foarte zâmbitori și de relaxați.

Pozelele au fost pe placul fanilor, care au dat multe like-uri. Comentariile fanilor au umplut pe contul de socializare al artistei.

Fanii au fost încântați

”Superbi”, ”Ce frumoși sunteți”, ”În sfârșit o poză în doi”, ”Eeee, așa da!”, ”Super tare poză cu voi”, ”Cel mai frumos și minunat cuplu”, ”În sfârșit o poză cu el”, ”În sfârșit! Foarte frumos vă stă împreună”, ”Sunteți splendizi”.

”Da, vă potriviți”, ”O pereche foarte frumoasă”, ”În sfârșit o poză împreună”, ”Sunteți frumoși”, ”Bănică a întinerit lângă tine”, ”Sunteți foarte frumoși împreună”, ”În sfârșit vă văd împreună! Ce frumoși sunteți”. ”Ce poză frumoasă”, ”Sunteți superbi și separat și împreună”, ”Ștefan de ce nu pune niocio poză cu voi doi?”, ”Sunteți superbi împreună”, au fost mesajele internauților la postarea Laviniei Pîrva, potrivit tacataca.prosport.ro/.