Finul lui Florin Salam, înjunghiat de membrii clanului Olteanu într-o răfuială cu cuțite între clanuri. VIDEO

Finul lui Florin Salam, înjunghiat de membrii clanului Olteanu într-o răfuială cu cuțite între clanuri. VIDEO

Finul lui Florin Salam era să își piardă viața după ce a fost înjunghiat de doi membri ai clanului Olteanu.

Finul lui Florin Salam era să își piardă viața, acum câteva zile, după ce a fost amenințat și înjunghiat de doi membri ai clanului Olteanu.

”La data de 03.08.2020, ora 18:00, cu aproximație, în incinta locului Quadry Aquaventura din Municipiul Roșiori de Vede,județul Teleorman,a avut loc un conflict între numiții Vasile Samir, Vasile Sandocan, Denis Stan și Luis Parolea ,pe de o parte, și Văduva Costică, pe de altă parte. Conflictul dintre aceștia exista pe fondul unor discuții mai vechi care se poartă între familia lui Vasile Samir și familia lui Văduva Costică.

Conflictul dintre cei menționați mai sus a pornit de la faptul că Vasile Samir l-a amenințat pe Vaduva Costică de mai multe ori cu acte de violență fizică, în sensul în care i-a spus că dacă nu iese din incinta localului îl va tăia și îl va aruncă afară", comunică autoritățile.

Agresiune cu cuțitul

”În urma agresiunilor verbale pe care Vasile Samir le exercita asupra lui Văduva Costică în sprijinul ultimului au intervenit numiții Buse Prințișor, Buse Andrei și Marius Ciocan. Respectiv în sensul în care aceștia i-au solicitat lui Vasile Samir să înceteze actele de agresiune verbală.Solicitare pe care Vasile Samir a refuzat-o. Motiv pentru care a continuat cu actele de amenințare fizică asupra lui Văduva Costică.

Din cauza comportamentului agresiv ce era exercitat asupra sa, Văduva Costică, fiind speriat și dorind să se încheie acest comportament, s-a dus către Vasile Samir, fară a avea asupra sa nici un obiect contondent. Moment în care Vasile Samir a ridicat un cuțit pe care îl avea la el și de frică Văduva Costică l-a lovit cu pumnul pe Vasile Samir. Acesta l-a tăiat cu cuțitul pe Văduva Costică.”, se arată într-un comunicat remis de autorități.

Bătăușii au sunat la 112

În timpul conflictului dintre Vasile Samir și Văduva Costică, în spatele lui Văduva Costică a apărut Denis Stan. Acesta l-a tăiat pe Văduva Costică cu un cuțit, fară ca între Denis Stan și Văduva Costică să existe vrun conflict, aceștia fiind în relații bune. După conflict, persoanele aflate în local au apelat numărul unic de urgență 112.

 

Deși în urma conflictului Văduva Costică a a suferit mai multe leziuni care i-au fost provocate prin tăierea cu cuțitul, leziuni ce i-au fost produse de către Vasile Samir și Denis Stan, fiindu-i pusă în pericol viața, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior a fost pus sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, în timp ce agresorii săi nu au fost reținuți. Ei se află în stare de libertate, Poliția Municipiului Roșiori de Vede neluând nici o măsură față de agresori.

"Solicităm organelor de urmărire penală să ia măsurile legale împotriva lui Denis Stan și Vasile Samir pentru ca în localitatea noastră să nu existe o situație similară cu cea care a avut loc în urmă cu câteva zile în București. Deoarece agresorii lui Văduva Costică fac parte dintr-un grup infracțional de nivel European. În sensul în care Vasile Samir face parte din clanul Olteanu, zis Gardian, iar Denis Stan face parte din clanul Iosif Emil, zis Barică.”, se mai arată în documentul autorităților, potrivit antena3.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News