Poliția a înconjurat Spitalul Universitar! Clanul Duduianu, la porțile instituției

Poliția a înconjurat Spitalul Universitar! Clanul Duduianu, la porțile instituției sursa: arhivă EVZ

Oamenii legii se află la Spitalul Universitar, după ce mai multe persoane din clanul Duduianu au ajuns la porțile spitalului, după uciderea lui Emi Pian.

Potrivit spynews.ro, la fața locului se află mai mulți membri din clanul Duduianu, dar și polițiști. Imaginile se pot vedea AICI.

Conform informaţiilor oficiale, Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a fost înjunghiat în noaptea de luni spre marți.

Reprezentanţii Poliției Capitalei au anunțat că a fost vorba despre un scandal între mai multe persoane. Incidentul din Sectorul 6 al Capitalei a avut loc în jurul orei 3:00.

Ne puteți urmări și pe Google News

La finalul reglării de conturi, doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei fiind Emi Pian, care a şi decedat din cauza rănilor grave.

Acesta a fost înjunghiat cu un cuțit de membrul unui clan rival, poreclit Napi, susține cancan.ro.

„În această dimineaţă, în jurul orei 3,00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând”, arată un comunicat al DGPMB.

Florin Mototolea a ajuns liderul acestei grupări după ce Ion Duduianu, care era fostul șeful al clanului, a murit la sfârșitul anului 2018, cu puţin timp înainte de a ieşi din închisoare.

Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, a anunţat, marţi, instituirea unor dispozitive speciale de poliţişti de ordine publică, mascaţi şi jandarmi în urma uciderii liderului clanului Duduianu.

„Am instituit, încă de azi-noapte, dispozitive speciale de siguranţă publică în sectoarele 5, respectiv 2, dispozitive fixe, dar şi mobile, care suplimentează forţele care se aflau deja în teren. Dispozitivele speciale sunt formate din poliţişti de ordine şi siguranţă publică, ai Serviciului de Acţiuni Speciale, de la Brigada Rutieră, Investigaţii Criminale. De asemenea, avem un sprijin consistent din partea Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti”, a spus Bogdan Berechet într-o declaraţie de presă la sediul Poliţiei Capitalei.

Totodată, Bogdan Berechet a mai spus că niciun cetăţean de bună credinţă nu trebuie să se simtă în pericol, iar Poliţia Capitalei nu tolerează şi nu va tolera activităţi care să perturbe ordinea publică.