Mircea Lucescu a rupt pisica la Dinamo Kiev. Ce le-a făcut putut face vedetelor clubului?

Mircea Lucescu a rupt pisica la Dinamo Kiev. Ce le-a făcut putut face vedetelor clubului? Sursa Foto: Arhiva EVZ

Jucătorii lui Dinamo Kiev au avut parte de o surpriză solicitantă la primul antrenament cu Mircea Lucescu.

Contestat aprig de suporteri, Mircea Lucescu a început treaba la Dinamo Kiev și a debutat la gruparea din capitala Ucrainei cu un antrenament. Ședința de pregătire nu a fost floare la ureche pentru fotbaliști, care se așteptau totuși la exerciții de acomodare la efort. Mohammed Kadiri, mijlocaș ganez, a declarat că, la final, nu și-a mai simțit picioarele din cauza efortului fizic depus.

„Toți avem o dispoziție grozavă și suntem fericiți că ne întoarcem la antrenament. Pregătirea din presezon e foarte importantă, dar și dificilă. Muncim din greu. Mircea Lucescu este un profesionist și un om respectat în fotbal. Acum lucrăm foarte mult la partea tactică, la faza defensivă și la tranziția din apărare în atac. Este ceea ce avem nevoie. Lucescu ne învață foarte mult.

Fiecare încearcă să lucreze la maximum. După primul antrenament nu mi-am simțit picioarele! Am alergat foarte mult”, a afirmat fotbalistul african.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am făcut un antrenament intens. Cred că nu am avut niciodată antrenamente așa intense după vacanță. Dar totul este în regulă. Nu există nicio îndoială că Lucescu este un antrenor mare. Reușitele lui vorbesc pentru el. Este o persoană pe care toată lumea o ascultă. Are ce se să învețe”, a spus și danezul Mikkel Duelund.

Unul dintre liderii suporterilor lui Dinamo declarase că ultrașii nu se vor acomoda cu ideea de a-l avea antrenor pe Lucescu.

„Am impresia că noi asistăm la un reality-show, cu o pungă de popcorn în faţă, şi nu pricepem ce se petrece. Dacă aţi citit corespondenţa între Surkis şi Lucescu aţi remarcat lucrurile inadmisibile rostite de preşedintele clubului, de genul „Marinarul experimentat” şi „Va fi la timona echipei”. Serios? Fanii sunt împotriva unuia care a aruncat cu atâta noroi în Dinamo şi în Ucraina. Şi care de-a lungul întregii sale cariere a fost lipsit de principii, alunecos şi nu s-a ţinut niciodată de cuvânt!”