Hollywood, în lacrimi! Actorul secolului este infectat cu Covid-19. Breaking News

Hollywood, în lacrimi! Actorul secolului este infectat cu Covid-19. Breaking News

Bryan Cranston, actorul de la Hollywood cunoscut pentru rolul din Breaking Bad, a anunțat că a fost testat pozitiv pentru Coronavirus.

Actorul american Bryan Cranston, cunoscut pentru rolurile din „Trumbo”, „Argo” şi „Breaking Bad”, a dezvăluit că a fost infectat cu noul coronavirus, iar după ce s-a recuperat complet vrea să doneze plasmă.

Cranston a scris joi, pe Instagram, că „în urmă cu puţin timp” a fost diagnosticat cu Covid-19 şi a prezentat „simptome uşoare”.

„Acum, probabil vă simţiţi puţin legaţi, limitându-vă mobilitatea şi, ca mine, v-aţi săturat de asta! Ei bine, vreau să vă încurajez să mai aveţi puţină răbdare”, a scris el alături de o înregistrare video în care apare purtând mască.

Ne puteți urmări și pe Google News

Actorul în vârstă de 64 de ani a explicat că „deşi a fost destul de strict în respectarea protocoalelor”, el a contractat totuşi Covid-19.

„Sună descurajant acum că peste 150.000 de americani au murit din cauza asta”, spune el.

Cranston se consideră „unul dintre norocoşi” pentru a prezentat simptome uşoare. „Vă îndemn să purtaţi masca asta nenorocită, să continuaţi să vă spălaţi pe mâini şi să vă distanţaţi. Putem invinge, dar DOAR dacă respectăm regulile împreună”.

El a mai spus că, odată ce a fost declarat vindecat, vrea să îi ajute pe alţii şi să doneze plasmă la UCLA Blood and Platelet Center, conform NewYorkTimes.

Până joi, 30 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 49.591 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.356 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În intervalul 29.07.2020 (10:00) – 30.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 35 de decese (18 bărbați și 17 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Botoșani, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Dâmbovița, Dolj, Iași, Maramureș, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vaslui și Municipiul București.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.265. Dintre aceștia, la ATI sunt internați 402 pacienți.