Frustrările prințului Harry față de tatăl său, dezvăluite într-o carte biografică

Frustrările prințului Harry față de tatăl său, dezvăluite într-o carte biografică

Prințul Harry a simțit că prințul Charles pune preț mai mult pe propria imagine publică decât pe relația tată-fiu, dezvăluie o carte biografică care dă informații despre îndepărtarea ducilor de Sussex din viața familiei regale britanice.

Conform cărții, care a fost intitulată ”În căutarea libertății” (Finding Freedom), ducele de Sussex a simțit că Prințul de Wales a pus opiniile publicului britanic despre el mai presus de orice.

Biografia, scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand, a dezvăluit, de asemenea, că Harry devenise „frustrat” că el și Meghan „adesea aveau un loc mai în spatele celorlalți membri ai familiei”, inclusiv tatăl și fratele său.

„Deși amândoi respectau ierarhia instituției, era dificil atunci când doreau să se concentreze asupra unui proiect și li se spus că un membru de familie cu un grad mai ridicat, fie el Prințul William sau Prințul Charles, avea o inițiativă sau un tur care erau anunțate în același timp — așa că el era nevoit să aștepte”, scrie într-un fragment din carte, citat de Sunday Times.

Ne puteți urmări și pe Google News

Charles avea de gând să-i includă pe Harry și pe Meghan în planurile de viitor ale familiei regale - chiar dacă erau redus ca mărime - și se spune că le-a spus spus și lor acest lucru..

Dar sentimentele lui Charles au fost rănite atunci când Harry și Meghan nu au informat familia despre planurile lor de a-și lansa propriul lor site Sussex Royal.

„Chiar și surse apropiate de Harry și Meghan au trebuit să recunoască faptul că modul în care cuplul a fost forțat să abordeze situația (în principal prin menținerea familiei și a echipei lor în deoparte în privința site-ului lor) „au creat o mulțime de rea voință în casă și în special în familie ”.

Sursele de la palat se tem că biografia - care dezvăluie secrete despre ieșirea ducilor de Sussex din familie - ar putea înrăutăți relațiile dintre Harry și Meghan și ceilalți membri ai familiei datorită faptului că este vorba despre unele dintre nemulțumirile lor.

Cartea oferă o versiune intim detaliată și personalizată a evenimentelor care au dus la plecarea dramatică a Sussexurilor din viața regală, coautorii Scobie și Durand insistând că „toate informațiile din această carte au cel puțin două surse”.