Declarațiile cutremurătoare ale unei paciente infectate cu noul coronavirus. „Eu în viață cred, nu în teorii, nu în conspirații”

Declarațiile cutremurătoare ale unei paciente infectate cu noul coronavirus. „Eu în viață cred, nu în teorii, nu în conspirații”

Ana Maria Ciaușu, din Timișoara, este o  pacientă infectată cu noul coronavirus, a vorbit în direct la postul Digi24, despre trauma pe care o provoacă boala.

De asemenea, doamna Ciaușu, care se află internată în spital spune că medicii nu trebuie să fie luați peste picior, deoarece, se sacrifică pentru salvarea vieții pacienților, punându-și în permanență viața în pericol.

Femeia face declarații șocante de pe patul de spital, despre experiența cu boala, despre lupta medicilor, despre tratamentul extrem de dificil și despre modul în care medicii se luptă cu acest virus ucigaș.

„Vreau să trag un semnal de alarmă, al unui dintre miile de cazuri infectate cu COVID. Determinarea mea în demersul acesta este un strigăt de disperare al directorului spitalului din Timișoara care a spus că nu mai poate lupta cu indiferența și spitalul vă așteaptă și cu lumânări. Dacă un medic, a cărui principală preocupare este salvarea vieții, a ajuns să ofere moarte, este cea mai mare tragedie a zilelor noastre. Pe mine nu mă cred oamenii, dar cu medicii aceștia ce avem? Pe ei de ce nu-i credem când o viață întreagă, în mâinile lor am căutat să ne salvăm", a declarat Ana Maria Ciaușu.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Și intubată dacă m-ar vedea cineva nu m-ar crede, pentru că nu cu ochii trebuie să credem, ci cu mintea asta care s-a rătăcit complet! Chiar trebuie să vedem cum îngropăm un om ca să credem în moarte?! Haideți că supraviețuim, până când știința ne va da confortul printr-un vaccin și e foarte aproape. Nu mai suntem în condiții normale! Suntem într-o stare de urgență personală pentru viață. Unde, când am pierdut noi interesul pentru propria viață?! Nu e mai simplu să fii sănătos, acasă, lângă familie? Suntem un popor inteligent...cum să ne pierdem acum, când avem cea mai mare nevoie unul de celălalt. Eu în viață cred, nu în teorii, nu în conspirații. Nu ne vrea nimeni nici proști, nici morți! Nici știința, nici Dumnezeu!", a completat Ana Maria Ciaușu.