Facebook vrea să dea lovitura. Ce surprize le pregătește utilizatorilor?

Facebook vrea să dea lovitura. Ce surprize le pregătește utilizatorilor?

Facebook vrea să introducă un design nou pentru una din paginile rețelei de socializare.

Cea mai importantă rețea de socializare din lume pune la punct o nouă strategie pentru a deveni mai atractivă pentru utilizatori.

Astfel, Facebook testează un nou design pentru „Facebook Pages”. Practic, acest lucru va presupune înlăturarea opțiunii „Like” și va oferi un aspect mai curat și mai lizibil.

De asemenea, noul design va permite celor care operează pagini să le utilizeze și să le gestioneze efectiv.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit Techcrunch.com, aceste funcții și altele au fost testate inițial la nivelul unui număr mic de persoane publice care dețin o pagină Facebook pentru Like și Followers. Acum se intenționează extinderea noului design la nivelul unui grup mai larg de pagini.

Opțiunea ar putea fi accesată și de pe telefonul mobil

Paginile Facebook care sunt deja testate aparțin unor autori, creatori de conținut. Dar și unor oameni de media, trupe sau cărți.

Dacă sunt incluse în test, noile pagini vor fi prevăzute cu o opțiune care le permite să încerce o nouă experiență care va putea fi accesată de pe telefonul mobil.

Potrivit Facebook, existența a două opțiuni de Like și Follow a determinat un proces mai complex și a condus la apariția unor situații confuze și inutile, potrivit protv.ro.