Bomba din dosar! Proxeneta Ghislaine Maxwell ar avea un „soț secret”. Cine este bărbatul

Bomba din dosar! Proxeneta Ghislaine Maxwell ar avea un „soț secret”. Cine este bărbatul

Potrivit FBI, fosta iubită a lui Jeffrey Epstein ar avea un şoţ pe care l-a ţinut la secret. Dezvăluirea-bombă o face avocata Alison Moe.

Ghislaine Maxwell a fost aseară în centrul unor discuţii, după ce procurorii americani au dezvăluit că are un „soț” pe care refuză să-l numească. În cadrul audierii de marți pentru cauțiune, la New York, procurorul a decis că Maxwell, 58 de ani, „prezintă riscul de a se face dispărută” și ar trebui să rămână în spatele gratiilor. Procurorul a atacat şi lipsa de transparență, inclusiv că „nu menționează nimic despre circumstanțele financiare sau bunurile soțului, a cărui identitate a refuzat să o prezinte”.

Maxwell  a fost arestaţă şi aşteaptă ca procesul său pentru acuzațiile proxenetism să demareze. Ea neagă toate acuzațiile care i se aduc de către procuri.  Judecătorul care i-a refuzat cauțiunea a spus că dosarul este „puternic”, însă avocații care o apără pe  „doamna”  lui Epstein au declarat că merită „prezumția de nevinovăție”.

Avocata Alison Moe a spus că un agent imobiliar i-a descris perechea drept ca un cuplu, dându-şi  numele de Scott și Janet sau Jen Marshall, şi a spus că abia mai târziu a realizat că femeia era chiar Maxwell.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Agentul imobiliar a spus că cei doi cumpărători s-au prezentat ca Scott și Janet Marshall. Ambii aveau accent britanic şi că Scott Marshall s-a retras din armata britanică și lucrează în prezent la o carte, iar Janet Marshall s-a descris ca fiind jurnalistă.

Mai mult, vara trecută, Maxwell a fost urmărită de MailOnline până în Massachusetts. Aceasta locuia într-o casă de 1,6 milioane de lire deținută de iubitul său american Scott Borgerson, 44 de ani,  (foto) antreprenor maritim multimilionar. Nu este clar dacă bărbatul care a vizitat casa din New Hampshire cu Maxwell a fost chiar Borgerson, a cărui firmă  CargoMetrics a fost evaluată la peste 80 de milioane de lire sterline în 2016.

Scott Borgerson:

Vara trecută, Maxwell, a fost urmărit de MailOnline până la Manchester-by-the-Sea în Massachusetts, care locuia într-o casă de 1,6 milioane de lire deținută de iubitul american de jucărie Scott Borgerson, 44 de ani, un antreprenor multimilionar maritim (ilustrat)

Marți, Maxwell şi-a șters lacrimile în timp ce îşi aflat soarta în timpul audirerii virtuale din Manhattan. Judecătorul de district Alison Nathan a refuzat propunerea lui Maxwell pentru o obligațiune de 4 milioane de lire semnată de două dintre surorile sale și  susținută cu o proprietate de peste 3 milioane de lire sterline în Marea Britanie.

Avocaţii lui Maxwell a susținut că ar putea fi arestată la domiciliu în zona New York şi monitorizată GPS. Dar judecătorul Nathan a refuzat stabilind o dată de judecată anticipată pentru 12 iulie anul viitor, mai scrie dailymail.