Trump: „Biden a fost spălat pe creier, nu știe ce face”

Trump: „Biden a fost spălat pe creier, nu știe ce face”

Președintele Donald Trump avertizează că „se vor întâmpla lucruri rele”, iar SUA vor deveni „ca Venezuela” dacă democrații vor câștiga în noiembrie.

Președintele Trump a sugerat joi seară, în emisiunea „ Hannity ” de la Fox News, că posibilul candidat prezidențial democrat Joe Biden a fost „spălat pe creier” de extrema stângă a partidului. „El a fost preluat de stânga radicală. Nu are niciun indiciu asupra a ceea ce fac și în ceea ce îl bagă", a declarat Trump pentru gazda Sean Hannity. „Și te uiți la acordul pe care l-au făcut cu Bernie Sanders... totul este o nebunie, una radicală de stânga...”

„Cred că l-au spălat pe creier”, a adăugat președintele. „L-au spălat pe creier. Nu știe unde se află. Nu știe ce face. Și țara noastră va suferi. Piețele noastre bursiere se vor prăbuși. Lucrurile rele se vor întâmpla”.

„Aceștia vor dezamăgi poliția. Vor desființa poliția. Va fi ca Venezuela”

Hannity l-a întrebat pe Trump dacă Biden încearcă să „dea înapoi” cu privire la dezbaterile programate în această toamnă, amintindu-i lui Trump că  fostul vicepreședinte a spus la o conferință de presă săptămâna trecută că abilitatea sa cognitivă a fost „testată în mod constant”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Acele teste nu le făcuse atât de des”, a insistat Trump înainte de a-l provoca pe Biden să facă același test cognitiv pe care l-a făcut la Walter Reed Medical Center în 2018.  De asemenea, Trump râs de Biden pentru aspectul său, în timp ce purta o mască „masivă”, spunând că îl face pe candidatul democrat „să se simtă bine”.

Motivul pentru care Trump nu poartă mască

„Nu am nicio problemă cu o mască. Nu cred că ai nevoie de una când ești testat tot timpul. Toată lumea din jurul tău este testată”, a declarat preşedintele SUA.

Președintele a apărat din nou munca administaţiei sale care se occupă de pandemia coronavirusului, spunându-i lui Hannity că membrul grupului de lucru coronavirus de la Casa Albă, Dr. Anthony Fauci este un „bărbat drăguț” înainte de a pretinde că a făcut „multe greșeli”. De asemenea, el a criticat mass-media pentru concentrarea pe creșterea cazurilor și ignorarea scăderii ratei decesului. „Ei nu vorbesc despre morţi pentru că au scăzut”, a spus Trump.

Trump îi iartă pe Paul Manafort şi Michael Flynn

De asemenea, președintele a flirtat cu ideea de a ierta personalități cheie din ancheta cu privire la Rusia, inclusiv pe aliatul de multă vreme al lui Roger Stone, fostul președinte al campaniei Paul Manafort și fostul consilier pentru securitate națională Michael Flynn.

„Președintele Obama și Joe Biden au spionat campania mea”, a mai susp Trump. ”Știau tot ce se întâmpla. Erau în camere când toată lumea vorbea despre asta. Acești oameni lucrează pentru ei. Știu cum funcționează Casa Albă. Cred că pot spune acum mai bine decât oricine...știau totul”, a concluzionat Donal Trump.