Veste mare pentru fanii BUG Mafia. Tataee a făcut-o şi pe asta! La 43 de ani

Veste mare pentru fanii BUG Mafia. Tataee a făcut-o şi pe asta! La 43 de ani

Fanii trupei de hip-hop BUG Mafia au primit vestea momentului de la Tataee, unul dintre liderii grupului.

Ajuns la 43 de ani, cunoscutul rapper a devenit tată pentru a patra oară, iar  vestea a fost dată pe pagina sa de Instagram.

Vlad Irimia, aşa cum este numele real al ui Tataee, a devenit acum tatăl unui băiețel care va purta numele Gavril George Irimia. 28 iunie va rămâne o zi de neuitat.

„În această dimineață soția mea a adus pe lume cel de-al patrulea nostru copil, un băiețel sănătos, pe care l-am numit Gavril George Irimia”, a scris cântărețul pe rețeaua de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Veteranul din hip-hopul românesc și soția sa, Mona, mai au o fată, Antonia Olga (9 ani), și doi băieți, Mihai (7 ani) și Cristian Vlad (4 ani).

Artistul s-a mutat în urmă cu trei ani în Barcelona împreună cu soția și copiii, dar asta nu a însemnat că a renunțat la formația care l-a consacrat.

Despre BUG Mafia, Tataee a avut poate unul dintre cele mai frumoase complimente din muzica românească când a spus că este totul pentru el.

Din punct de vedere profesional, desigur. Iată cum explica Tataee plecarea din România pentru o ţară în care există o importantă comunitate de români.

„Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trebuie să facem aia…

Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis”, a afirmat Tataee despre mutarea în Barcelona.

De asemenea, un alt aspect foarte important care l-a făcut pe artist să realizeze această schimbare importantă a fost legat de copiii săi.

„Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat.

Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam”, spunea Vlad Irimia în cadrul unui interviu pe care l-a acordat chiar anul trecut.