În ce hal a ajuns Dinamo? „Poker, bere, furturi, cantonamente în bătaie de joc...”

În ce hal a ajuns Dinamo? „Poker, bere, furturi, cantonamente în bătaie de joc...”

 Dezvăluirile doctorului Adrian Moțoacă sunt  incredibile despre haosul de la Dinamo şi tot ceea ce se întâmplă în culise.

Poker și alcool în cantonament, glume de autobază şi multe alte lucruri care nu fac cinste unui club atât de renumit ca Dinamo: ”Popescu e miștocarul grupului!”.„Diversionistul Popescu face parte dintr-un grup care decide tot. Bere adusă pe blat, glume deplasate, furturi...

Doctorul Adrian Moțoacă, mărturii cutremurătoare despre Dinamo

”Popescu trage pantalonii jos, toarnă găleți cu apă peste staff-ul medical. Chestii jenante!”, a povestit medicul detaliind  haosul de la club criticându-l în termeni foarte duri  pe fundașul Mihai Popescu, cel care spunea după înfrângerea cu FCSB, 0-3, că echipa încă are șanse de calificare.

”Nimeni nu spune ce se întâmplă cu adevărat la Săftica, unde Popescu e miștocarul grupului și împreună cu încă vreo trei băieți fac acolo cam ce vor. El se ocupa de atmosfera grupului. Trage pantalonii jos, pune piedici la antrenamente, toarnă găleți cu apă peste staff-ul medical, chestii jenante. Dar astea sunt determinante în pregătirea unui jucător, dacă nu ești cu gândul la treaba pentru care clubul te plătește. Iar când intri pe teren patentezi 'schema Popescu': pus în genunchi, târâș pe vine, căzut în fund. În plus, mai joci și poker pe bani, unii mai și pierdeau, cum să le fie ălora gândul la fotbal în ziua imediat următoare?”, a dezvăluit Moțoacă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jucătorii de la Dinamo joacă poker și consumă alcool în cantonamente

Doctorul a mai spus că  fotbaliștii consumau alcool și jucau jocuri de noroc în cantonament: ”Se încuiau în cameră 6-7 jucători, care stăteau la poker până dincolo de miezul nopții. Erau în special străini, care sunt și plecați acum. Și nimeni nu-i superviza în cantonament. Unii colegi de pe palier le mai atrăgeau atenția că fac gălăgie, dar fără niciun efect. Mai scăpau niște sticle de bere. Își trimiteau oameni în afara cantonamentului să-i aprovizioneze”, a mai povestit  Adrian Moțoacă.

S-au furat şi baxurile cu apă şi suc

Fostul medic de laa Dinamo aminteşte de un alt moment șocant petrecut la lot: ”Au plecat jucătorii de la un meci, au cerut apa și suc în autocar, dar au constatat cu stupoare că nu mai era nimic dintre baxurile lăsate la mașină. Produsele s-au evaporat efectiv în câteva minute după ce băieții au coborât din autocar ca să se ducă la vestiare. Nu mai vorbesc și de o grămadă de vitamine care au dispărut de la Săftica. Presupun că și Bogdan Bălănescu și-a dat seama că oameni de la Săftica ascund voit o grămadă de lucruri”.

Glume proaste şi umilinţe

Medicul a subliniat că Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu, alți doi tineri jucători ai lui Dinamo, nu fac parte din ”grupul Popescu”. În plus, el a povestit un episod incredibil cu Mihai Popescu: ”Într-o zi, de exemplu, Popescu s-a așezat deliberat în spatele meu ca să-mi provoace căderea, s-a ocupat și de filmarea momentului, pe care apoi l-a distribuit printre jucători. Uhrin râdea. Imaginile au ajuns inclusiv pe la internaționali de la Viitorul, de la FCSB, care m-au sunat revoltați”, a povestit doctorul Moțoacă, potrivit potrivit GSP.ro.