Costum şi adidaşi? Iată ce replică a dat manelistul Culiţă Sterp şi pe cine învinovăţeşte că s-a îmbrăcat aşa

Costum şi adidaşi? Iată ce replică a dat manelistul Culiţă Sterp şi pe cine învinovăţeşte că s-a îmbrăcat aşa

Culiță Sterp a stârnit polemici după ce i-a răspuns unui internaut care l-a criticat pentru că a combinat costumul cu adidaşi. Replica manelistului este de milioane.

Culiță Sterp a ajuns în lumina reflectoarelor după ce s-a aflat despre relaţia sa cu o cântăreata de muzică populară și de petrecere, Carmen de la Sălciua. Multiplele împăcări și despărțiri dintre cei doi au făcut deliciul presei, care i-a promovat intens. Astfel, astăzi cei doi sunt adevărați regi ai Youtube-ului românesc, întrucât melodiile lor ocupă locul 1 în trending.

Mai mult, Culiță Sterp, a studiat Facultatea de Științe Economice din Sibiu, obținând o diplomă în management. La lucrarea de licență a obținut 7.97.

Devenit celebru şi totodată burlac, manelistul are grijă de aspectul său vestimentar

Nicolae Sterp, alintat Culiță a copilărit în Hațeg, unde a a absolvit cursurile colegiului IC Brătianu. Provenit dintr-o familie înstărită, care deține peste 800 de oi, acesta a preferat să lase afacerea familiei și să se dedice muzicii, mai ales după ce a cunoscut-o pe Carmen  cu care s-a și căsătorit. Cei doi au cunoscut un succes fulminant și păreau nedespărțiți. Doar că anul trecut au divorțat cu scandal, aducându-și multe acuze unul altuia, în special legate de infidelitățile din cuplu, povesteşte presa mondenă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fotografia care a iscat controverse între manelist şi internauţi

După ce a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care poartă un costum de culoare albastru azzurro la care a asortat o pereche de adidași în mare vogă, nimic de zis,  internauții aau sărit imediat şi au criticat combinaţia.

Cineva i-a scris la postarea cu fotografia: „Adidași cu costum…nu prea merg” , iar replica a venit imediat cu o explicaţie şocantă, după cum veţi citi mai jos.