Boală grea pentru o mare vedetă din România! Nu renunţă: „Cu rugăciune către Dumnezeu...”

Boală grea pentru o mare vedetă din România! Nu renunţă: „Cu rugăciune către Dumnezeu...”

În apariţiile pe care le are în televiziune pare una dintre cele ntmai exuberante vedete din România, însă viaţa artistei Jeni Nicolau ascunde o mare suferinţă.

Îndrăgita şi populara cântăreaţă de muzică de petrecere a dezvăluit recent că se luptă cu o boală care, în afara suferinței fizice, îi creează şi probleme din partea semenilor.

De 20 de ani se chinuie Jeni Nicolau cu psoriazisul, o afecțiune care pe cei mai mulți dintre bolnavi îi afectează enorm şi fizic, și psihic.

Boala care nu este contagioasă cauzează apariția unor porțiuni inestetice de piele groasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel, cei atinşi de psoriazis au tendința de a evita contactul cu ceilalți, pentru că, din păcate, majoritatea oamenilor se uită la ei ca la nişte ciudaţi

Totuşi, Jeni Nicolau s-a decis să vorbească deschis despre această afecțiune într-un interviu pentru Antena Stars.

„De 20 de ani mă lupt cu această problemă, psoriazisul, mulțumesc lui Dumnezeu că-l am doar pe scalp, nu a fost atât de agresiv.

Am reușit, probabil, cu rugăciune către Dumnezeu, să îl țin în frâu. Nu mi-a făcut probleme foarte mari. Știm cu toții că nu se vindecă, se ameliorează doar aceste puseuri.

Majoritatea medicilor de specialitate spun că o cauză ar fi stresul cotidian, dar eu cred că, din experiența proprie, am mai găsit o cauză, emoțiile bune. În urma acestor emoții am văzut că el se agravează cât de cât.

Dar mulțumesc lui Dumnezeu că pot să îl țin în frâu, că nu am pe piele. Îmi apare uneori la cotul mâinii drepte și trece imediat”, a mai spus artista.

Cea mai mare realizare a celei care garantează o petrecere reuşită cu muzica şi atitudinea ei a trecut totuşi peste cele mai grele momente.

„Este o boală care nu se ia, trebuie să știe toată lumea. Eu nu m-am ferit niciodată de chestia asta, pentru că nu mi se pare un lucru cu care să mă feresc.

Nu eu am vrut să se întâmple. Încercăm să trăim așa cum putem și să ne facem viața mai frumoasă, pe a noastră și pe a celor din jur.”

Şi Tily Niculae, cunoscută datorită serialului La bloc, este o altă vedetă care este chinuită de psoriazis.

Actrița a dezvăluit unul dintre episoadele în care luptă aşa cum poate cu această afecţiune: „Mă scoate din sărite psoriazisul și am fugit la mare.

În speranța că o să se mai amelioreze, am încercat să stau cumințică la soare. Problema este că nici la soare nu am voie să mă expun foarte mult.

Cu factor de protecție 50 la orele nepotrivite, mă ard. Cam din lac în puț.”

explicaţie foto: Jeni Nicolau alături de Teo Trandafir, în emsiunea Teo Show, de la Kanal D.

sursa: viva.ro