Moartă la 27 de ani! Fiica unui cântăreţ cunoscut a decedat într-un accident rutier

Moartă la 27 de ani! Fiica unui cântăreţ cunoscut a decedat într-un accident rutier

Momente dramatice în familia unui cunoscut cântăreţ de muzică country din Statele Unite ale Americii, Hank Williams Jr.

Fiica sa de numai 27 ani a murit în urma unui grav accident rutier, în care a fost implicat şi soţul ei, transportat la spital.

Tragicul eveniment a fost înregistrat sâmbătă seara, în statul american Tennessee.

Katherine Williams-Dunning se afla la volan în momentul accidentului din jurul orei 19:45, conform reprezentanţilor a Patrulei Autostrăzii din Tennessee.

Ne puteți urmări și pe Google News

Maşina de teren în care se aflau cei doi tracta o barcă, a traversat mediana autostrăzii și la un moment dat s-a rostogolit.

Williams-Dunning a fost ucisă în accident, iar soțul ei Tyler Dunning, 29 de ani, a fost transportat la un spital din apropiere.

„Aceasta este o investigație activă și mai multe detalii vor fi puse la dispoziție mai târziu”, a spus un purtător de cuvânt al Patrulei din Tennessee, potrivit The Paris Post-Intelligencer.

Sâmbătă seara, cântărețul country Sam Williams le-a cerut fanilor săi să se roage pentru sora sa și soțul ei, care au doi copii.

„Sora și cumnatul meu au fost implicaţi într-un cumplit accident. Vă rog să vă rugaţi atât de tare pentru ei! Katie Williams și Tyler Dunning”, a scris el.

„Avem nevoie de toţi cei care văd asta. Avem nevoie să se roage pentru Katie Williams chiar acum. Şi pentru Tyler Dunning!!!!! Vă rog!!!!”, a fost alt mesaj.

La rândul ei, cântăreața Holly Williams a omagiat-o duminică pe „sora ei mică” și a dezvăluit că soțul acesteia „este treaz și răspunde”.

„Nu am cuvinte. Vineri dimineață am vorbit cu familia pentru a face această poză și nu aveam idee că va fi ultima noastră împreună cu prețioasa mea soră Katie”, a scris ea.

„Toți am mers joi la înmormântarea mătușii mele, pe care am iubit-o cu drag. Acum ne confruntăm cu alt deces”, a completat Holly Williams.

„Tot ce avem nevoie sunt rugăciunile. Tatăl meu. Fratele meu mic. Soțul lui Katie (el este treaz și răspunde, dar nu ştiu cât de grave sunt rănile).

Nepoata și nepotul meu. Mama ei. Familia Dunning. Toți noi. Deci. Mulți. Rugăciuni. Isus este aproape. Mulțumesc tuturor”, a adăugat ea.

Williams-Dunning s-a căsătorit la 15 octombrie 2015 şi are doi copii, Beau Weston, de 5 ani, și Audrey Jane, în vârstă de 2 ani.

Ea a condus o companie de îmbrăcăminte numită Weston Jane şi care a fost construită pe ideea de „mame care susțin mamele”.

Toate articolele vândute de Weston Jane sunt lucrate manual de către mămici.

Williams-Dunning și fratele ei sunt copiii cântăreţului şi compozitorului de 71 de ani, Hank Williams Jr, care mai are trei copii din căsătoriile anterioare.

foto: Hank Williams Jr

sursa: people.com