Ioana Năstase a dat tot din casă. Motivul care a împins-o la tribunal. Cine ar fi crezut?!

Ioana Năstase a dat tot din casă. Motivul care a împins-o la tribunal. Cine ar fi crezut?!

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni mass media informau că despărțirea dintre Ilie Năstase și Ioana este iminentă, iată că cei doi par mai îndrăgostiți ca oricând.

Ioana și Ilie Năstase au acordat primul lor interviu după nuntă, oferind detalii despre fericitul eveniment, dar și despre motivul care aproape le-a distrus relația.

„Mă simt foarte bine. Totul a ieșit așa cum am vrut. Începând de la ținută până la modul de a petrece seara la restaurant”, a declara Ioana Năstase.

Recepția a avut loc în Mamaia, la un restaurantant, iar alături de cuplu au sărbătorit doar familiile și cei mai apropriați prieteni.

„Religios e a doua oară, pentru ca nu am fost căsătorit cum toată lumea și toate ziarele spun că de cinci ori am fost căsătorit și nu aveam voie. Nu. Aveam voie, că Ioana e a doua oară”, a declarat pentru Antena Stars Ilie Năstase.

Ioana a făcut dezvăluiri despre momentele de cumpănă prin care a trecut, dar și despre motivul pentru care ar fi reenunțat la divorț.

„Dacă ajungi la un astfel de moment este clar că lucrurile nu mai sunt așa cum ți-ai dorit. Ilie devenise un pic, probabil datorită pandemiei, devenise un pic mai agitat. Nu prea ne mai înțelegeam. Vorbeam singură” a spus soția lui Ilie Năstase.

Ioana și Ilie Năstase au început povestea de dragoste în septembrie 2018, după ce fostul tenismen divorțase de Brigitte Pastramă. Pe data de 25 aprilie 2019, cei doi au decis să intre în următoarea etapă a relației lor și să se cunune civil, dar mariajul a ajuns într-un punct în care aproape s-a destrămat.

Ioana Năstase s-a decis într-un final să încheie căsnicia, invocând, printre altele, motivul violenței verbale a partenerului:  „As minți să spun că există iubire și respect”, spunea ea la momentul respectiv.

„Da, este adevărat, facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorțez. Nici acum nu crede”, a mai declarat Ioana atunci când s-a aflat că vor să încheie orice relație.

„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni”, a explicat Ioana Năstase.

Citește și Ilie Năstase și darul de nuntă. Am aflat ce cadou i-a făcut miresei sale!

Ne puteți urmări și pe Google News