O importantă structură din Poliția Română, lovită de virusul ucigaș. Hoții, în alertă!

O importantă structură din Poliția Română, lovită de virusul ucigaș. Hoții, în alertă!

Hoții au intrat în alertă după ce au aflat că nouă polițiști au fost internați, iar alți 11 se află în izolare, după confirmarea prezenței virusului gripal COVID 19. Oficiali din Poliția Română au dezvăluit detalii în exclusivitate pentru evz.ro.

O structură importantă din Poliția Română a fost aproape anihilată după ce nouă persoane au fost internate, fiind confirmate pozitiv cu Covid 19. Este vorba despre o structură importantă în care sunt cercetate dosare penale pntru furt.

În exclusivitate pentru evz.ro, oficiali din Poliția Capitalei au precizat că cei nouă sunt internați.

De asemenea, ei au intrat în contact cu alți 11 colegi care, acum, au fost plasați în izolare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Este vorba despre 11  polițiști din cadrul structurii specializate în cercetarea furturilor auto care se află în izolare, după ce 9 persoane din serviciu au fost confirmate pozitiv, a transmis Poliția Capitalei.

Oficiali din Poliția Capitalei au mai precizat că a fost efectuată o primă dezinfectare a spațiilor din  clădirea în care își desfășoară activitatea serviciul, la acest moment fiind în desfășurare o nouă activitate de dezinfectare.

Serviciul furturi de Autovehicule înregistrează, cercetează şi soluţionează, de regulă, toate sesizările penale în domeniu.