Un canibal din California a fost prins în timp ce-și mânca bunica de 90 de ani

Un canibal din California a fost prins în timp ce-și mânca bunica de 90 de ani

Dwayne Wallick, cetățean american, în vârstă de 37 de ani, din statul California, a fost arestat de polițiști, fiind acuzat de crimă și canibalism.

El a fost prins în timp ce-și mânca bunica de 90 de ani. Mătușa a făcut descoperirea macabră și a anunțat imediat poliția.

Astfel, poliția din Richmond l-a găsit încercând să mănânce cadavrul bunicii sale, Ruby Wallick.

Polițiștii descriu momentul în care l-au reținut pe Wallick și spun că a fost găsit peste bunica sa „smulgându-i carnea cu mâinile”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Patru ofițeri de poliție au fost nevoiți să intervină pentru ridicarea bărbatului în cauză și asta pentru că acesta încerca să își continue activitatea morbidă.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Richmond, Sgt. Aaron Pomeroy, a declarat pentru sursa citată că, în aproape trei decenii de carieră, nu i-a mai fost dat să vadă asemenea scene.

„Am văzut totul în 26 de ani de aplicare a legii, dar nu am văzut niciodată o scenă a crimei în acest fel”, spune polițistul.

Momentan, Wallick a fost arestat cu acuzația de crimă. Nu este clar dacă se confruntă cu vreo acuzație suplimentară, întrucât nu există legi special împotriva canibalismului în SUA, potrivit dailymail.co.uk