Alertă la Iași. Explozie urmată de incendiu la un bloc cu 10 etaje

Alertă la Iași. Explozie urmată de incendiu la un bloc cu 10 etaje

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, duminică, la Iași, într-un apartament situat la parterul unui bloc cu 10 etaje. În urma incendiului, un bărbat de 50 de ani a fost transportat la spital cu arsuri pe față și mâini.

Incendiul s-a produs la parterul unui bloc cu zece etaje situat pe bulevardul Nicolae Iorga din municipiul Iaşi.

Potrivit autorităților sosite la fața locului, incendiul s-a produs din cauza unei butelii care a explodat

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor, o autospecială de transport victime multiple şi trei autospeciale de stingere cu spumă..

Ne puteți urmări și pe Google News

„Au fost preluati doi apacineti. Un domn de 50 de ani cu arsuri pe 7% din suprafata corporala, arsuri de gradul doi, la nivelul fetei si mainilor, stabil, constient, dar evident in stare de soc emotional.

Si mama lui, care nu se afla in bucatarie, se afla intr-o alta camera si a suferit un atac de panica, o doamna de 76 de ani, care este evaluata de echipajul de prim ajutor. Primul pacient merge la spital, va necesita internare in Clinica de Chirurgie Platisca si Arsuri", a declarat Diana Cimpoiesu, medic sef UPU SMURD Iasi.

În zonă s-au deplasat şi echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi ale Poliţiei

Nu a fost necesară evacuarea locatarilor.

„O explozie s-a produs la parterul unui bloc din Iași. La locul incendiului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă. explozia a fost urmată de incendiu. În urma incendiului au rezultat două victime. Un bărbat care prezenta arsuri și o femeie care a suferit un atac de panică“, a declarat Silvia Bolohan, purtătoarea de cuvânt ISUJ Iași.

În prezent, pompierii au reușit stingerea incendiului, potrivit agerpres.ro