Şoc pentru Regină! Mai întâi Harry, acum asta… Ce se întâmplă în Familia Regală?

Şoc pentru Regină! Mai întâi Harry, acum asta… Ce se întâmplă în Familia Regală?

Presa din Marea Britanie anunţă că Regina Elisabeta se confruntă cu unele dintre cele mai mari pierderi financiare din cauza crizei pe care a generat-o pandemia de coronavirus.

The Sun titrează că gaura în finanţe este provocată în principal de închiderea celor mai importante castele care aduceau venituri anuale însemnate feţelor regale.

Astfel, la o primă analiză, Regina Elisabeta poate suferi o pierdere de 18 milioane lire sterline după ce a fost nevoită să închidă locurile care atrăgeau milioane de turiști din toată lumea.

Această cifră este valabilă pentru doar câteva luni de închidere a domeniilor, dar ea poate ajunge mai mare dacă blocajul impus de coronavirusul chinezesc va continua o perioadă mai lungă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Spre exemplu, numai Palatul Buckingham aducea 12 milioane lire sterline pe an pentru Familia Regală, în timp ce Castelul Windsor genera de obicei 25 milioane lire sterline pe an.

Informaţia a fost confirmată de un e-mail trimis stafului regal Lordul Chamberlain, Earl Peel, șeful Gospodăriei Regale, care avertizează cu privire la un deficit de 17,8 milioane de lire sterline, adică o treime din venitul regal anual.

„Nu putem face niciun plan, deoarece nu știm ce se va întâmpla. Virusul a avut un efect cataclismic.

Criza ne-a testat deja rezistența, adaptabilitatea și pregătirea în multe moduri și la toate nivelurile din întreaga organizație.

De asemenea, a avut un impact semnificativ asupra activităților întregii gospodării regale.

Deși Marea Britanie pare să fie peste vârful infecțiilor, nu este încă clar când se vor încheia măsurile precum distanțarea socială.

Prin urmare, trebuie să presupunem că ar putea fi vorba despre câteva săptămâni, dacă nu chiar luni, până să putem reveni la afaceri ca de obicei.

Există, fără îndoială, momente foarte dificile și ne dăm seama că mulți dintre voi vor fi preocupați”, Earl Peel angajaţilor.