Anarhie în fotbalul românesc. Situație fără precedent în istoria campionatului

Anarhie în fotbalul românesc. Situație fără precedent în istoria campionatului

Majoritatea cluburilor din play-out-ul Ligii I nu vor să mai joace în acest sezon.

Șase echipe din opt participante nu vor să mai evolueze în play-out. Astfel încât la finalul sezonului 2019 - 2020 nimeni să nu retrogradeze. Coform gsp.ro, propunerea a venit din partea oficialilor de la Poli Iași, care au inițiat un pact ce a fost semnat de FC Viitorul, Hermannstadt, Academica Clinceni și FC Voluntari. Sepsi a fost de acrod, dar s-a răzgândit. Dinamo nu a fost de acord cu această măsură fără istoric în fotbalul autohton.

Echipele vor să se folosească de precedentul creat în liga a 2-a și a 3-a și au înaintat o solicitare către Liga Profesionistă de Fotbal.

„Pe mine nu mă surprinde, este serialul pe care îl vedem de doua săptămâni. Fotbalul românesc dispare! Este un haos general! Sunt interese, foarte multe interese. Am ajuns la vorba lui Romică Pașcu: «Să ne avem bine, să nu retrogradeze nimeni, să ne pupăm toți».

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu sunt de acord cu această propunere. Însă eu vorbesc din postura de fost jucător, nu am vreo informație oficială din cadrul clubului Dinamo. Echipele trebuie ajutate cu banii pe care Federația îi primește de la UEFA”, a spus Florin Prunea, managerul general de la Dinamo, pentru sursa citată.