Olivia Steer a fost sedusă de un milionar! Acum ştie şi Andi Moisescu! Sunt dovezi-bombă

Olivia Steer a fost sedusă de un milionar! Acum ştie şi Andi Moisescu! Sunt dovezi-bombă

Atitudinea omului de afaceri Viorel Cataramă, care s-a expus voluntar unui focar de coronavirus, i-a atras atenţia Oliviei Steer, soţia vedetei Pro Tv, Andi Moisescu.

Olivia Steer a comentat pe o reţea de socialitare cazul politicianului care a început să dezvolte primele simptome de Covid-19 şi care are dosar penal în urma demersului său incredibil.

În plus, Cataramă a fost părăsit şi de soţia lui, Adina Alberts, care a plecat din căminul conjugal împreună cu copilul după ce Cataramă s-a expus voluntar sursei de coronavirus din Bărbuleşti.

Toate acestea episoade au atras comentariile Oliviei Steer: „Ce poveste fabuloasă, demnă - aș zice - de scenariul unui film premiat cu Oscar, pentru cea mai buna peliculă, și regizat, sper, de un regizor român, care n-a căzut păcălit în capcana depresiei.

(…) Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți.

Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să vad, în sfârșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, ... de cînd se luau de gît lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se… și așa mai departe și așa mai departe... Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”

Poate că Oliviei Steer i-a fost câştigată atenţia şi în urma unui dialog incendiar pe care Cataramă l-a avut recent cu Mihai Gâdea şi în urma căruia a continuat să creadă în cauza lui.

Amintim că soția lui Andi Moisescu a catalogat măsurile autorităților cu privire la criza generată de coronavirus drept un genocid.

De asemenea, ea are o părere bună despre perspectiva obligativității vaccinării, după ce remediul împotriva Covid-19 va fi descoperit și distribuit la scară largă.