Cutremur la Pro TV. Cel mai urmărit show se prăbușește. Antena jubilează

Cutremur la Pro TV. Cel mai urmărit show se prăbușește. Antena jubilează

Rating mai mic pentru Românii au talent, vineri seara, comparativ cu ediția precedentă. Chiar și așa, Pro TV rămâne încă pe primul loc în topul preferințelor românilor când vine vorba de show-uri. Între timp, ”rivalii” de la Antena 1 încep să câștige public, bifând cifre de audiență tot mai mari de la o săptămână la alta.

Conform audiențelor, emisiunea jurizată de Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și Florin Călinescu a strâns vineri seara în fața televizoarelor aproximativ 2,4 milioane de privitori. Pe 1 mai, publicul a fost însă cu aproape 400.000 de spectatori mai numeros. Românii au talent  se difuzează vinerea, în intervalul 20.30 - 23.20.

Locul doi în audiență pe acest interval orar a fost ocupat de Antena 1, aseară, care a difuzat o reluare a unei ediții a show-ului Chefi la cuțite, ceea ce i-a adus un plus de 400.000 de privitori, față de vinerea precedentă, când difuzase filmul Nea Mărin Miliardar.

Al treilea cel mai urmărit post de televiziune a fost Kanal D, care a înregistrat o medie de peste un milion de urmăritori, pe intervalul Românii au talent, când a difuzat episoade din Mă numesc Zuleyha (20:00) și Medici: Conducătorii orașului Florența (22:00). România TV (360.000) și Național TV (324.000) au fost posturile clasate pe patru și cinci.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Pagina de media