Alertă la Casa Albă! Pericol imens pentru președintele Donald Trump. S-a aflat acum!

Alertă la Casa Albă! Pericol imens pentru președintele Donald Trump. S-a aflat acum!

Potrivit CNN, care a citat surse anonime, unul dintre asistenții personali ai președintelui SUA Donald Trump a fost confirmat cu noul coronavirus.

Asistentul testat pozitiv face parte din cadrul armatei SUA și a început să aibă simptome specifice bolii în ziua de miercuri.

Secretarul de presă de la Casa Albă, Hogan Gidley, a confirmat informația într-o declarație: „Recent am fost anuntați de unitatea medicală a Casei Albe că un membru al armatei Statelor Unite, care lucrează în campusul Casei Albe, a fost testat pozitiv pentru coronavirus”.

Hogan Gidley a mai precizat că atât Trump, cât și vicepreședintele Mike Pence au fost ulterior testați pentru COVID-19, iar rezultatele au ieșit negative: „De atunci, președintele și vicepreședintele au testat negativ pentru coronavirus și au o stare bună de sănătate”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Numele asistentului testat pozitiv nu a fost făcut public, dar acesta face parte dintr-o forță de elită care îi asigură protecția lui Donald Trump în timpul călătoriilor sale, împreuna cu Serviciul Secret al SUA și alte agenții.