Cei mai frumoşi bărbaţi din lume s-au născut în luna mai

Cei mai frumoşi bărbaţi din lume s-au născut în luna mai

Mai este o lună plină de farmec masculin. Între semnul taurului și gemeni s-au născut multe femei frumoase de la Hollywood, dar şi mulţi bărbaţi celebri.

Frumoşii născuţi în luna mai sunt: Jamie Dornan, David Beckham, Robert Pattinson, Henry Cavill, George Clooney, Carl Philip, Jamie Dornan, Mr. Gray, Enrique Iglesias, Carl Philip, Enrique Iglesias şi mulţi alţii.

Dacă ar exista o lună a nașterii cu indicativul frumusețe, cu siguranţă luna mai se încadrează perfect pentru că este o lista lungă de vedete foarte frumoase care își sărbătoresc ziua de naștere în această lună.

Jamie Dornan: împlinește 38 de ani pe 1 mai. Devenit celebru cu filmul Fifty Shades, alături de Dakota Johnson, actorul irlandez are farmecul tipului mereu elegant. Bine îngrijit, dar nu într-un mod maniacal, barba scurtătură clasică... în 2015 a fost ales cel mai sexy bărbat al anului pentru Glamour UK.

Ne puteți urmări și pe Google News

David Beckham: prototipul metrosexualului. Fostul fotbalist, în vârstă de 45 de ani , pe 2 mai, este cel care a inspirat termenul de „metrosexual” jurnalistului Mark Simpson, adică definiția unui bărbat heterosexual care are grijă extremă de sine, apelând la tratamentele de înfrumusețare şi mai ales o viață sănătoasă.

George Clooney: La 59 de ani, care-i  împlinește pe 8 mai, George Clooney mai are multe săgeți în arcul lui. Privirea și zâmbet dezarmant, şi păru grizonat  au căpătat farmec unic la Hollywood.

Enrique Iglesias: S-a născut  pe 8 mai şi este în  topul preferinţelor deoarece are acel aer ca al tatălui său care vrăjește de la prima vedere. Cântăreţul  împlinește 45 de ani. De la Latin Chico a rămas în vârf.

Robert Pattinson: împlinește 34 de ani. Nu s-a schimbat deloc, dimpotrivă, păstrează acel farmec al lui Edward Cullen. Și astfel ex-vampirul îl bate pe Henry Cavill  de pe locul doi și pe Bradley Cooper pe locul trei, dintr-un top recent realizat.

Farmecul sângelui albastru: Carl Philip al doilea fiu al regelui Carl Gustav și Regina Silvia împlineşte 41 de ani.  A fost printre cei mai râvniți burlaci de aur din Europa înainte de nunta cu Sofia Hellqvist.

Frederik din Danemarca: este viitorul rege care împlinește 52 de ani pe 26 mai. Se poate spune că-i  un înfocat al selfie-urilor pe Instagram: de îndată ce țara sa a dat drumul la redeschiderea frizeriilor, a alergat să se facă frumos, publicând înainte și după pe pagina oficială de Instagram a casei regale daneze noul său aspect.