Andrei Păunescu, cel mai tânăr bunic din showbiz. Când a devenit tată pentru prima oară

Andrei Păunescu, cel mai tânăr bunic din showbiz. Când a devenit tată pentru prima oară

Cunoscutul cântăreț, Andrei Păunescu, fiul celebrului poet Adrian Păunescu, este cu siguranță, cel mai tânăr bunic din showbiz-ul românesc.

Artistul a devenit prima oară bunic la 32 de ani, după ce fiica lui, Andreea, l-a adus pe lume pe Adrian, acum în vârstă de 19 ani. Apoi, în urmă cu 11 ani a mai născut un băiat, care a primit numele Ion.

Andrei Păunescu a devenit tătic pentru prima oară la doar 16 ani, pe când era elev la Liceul de filologie-istorie ”Zodia Kosmodemianskaia”, în clasa a zecea, când Ioana, o fostă colegă, a născut o fetiță, ce a primit numele Andreea.

Acum Andreea este din nou gravidă, așa că, Andrei Păunescu va fi pentru a treia oară bunic, deși are doar 51 de ani!

Ne puteți urmări și pe Google News

„Da, așa știu și eu, din păcate nu ne putem vedea în perioada asta, să fim mai aproape. Dar am toate datele că este gravidă. Nu pot să spun alte detalii pentru că nu știu, suntem la distanță, nu ne-am mai văzut de luni întregi. Este acasă la ea, când o să ne putem întâlni din nou, o să aflu și detalii. Atât am de declarat”, a declarat Andrei Păunescu

Andrei Păunescu a avut relații cu multe femei, dar cu niciuna nu a ajuns să se însoare. Tatiana Stepa și Bianca Sârbu, ultima actriță la Teatrul Constantin Tănase, sunt doar două dintre fostele lui partenere. În prezent, artistul trăiește o poveste de dragoste alături de Maria, colegă de formație cu el. Au împreună o fiică, Adriana, care are 5 ani, potrivit cancan.ro