Șoc la Spitalul Județean Vaslui. Gestul unui medic a pus pe jar conducerea spitalului

Șoc la Spitalul Județean Vaslui. Gestul unui medic a pus pe jar conducerea spitalului

Doctorul Cristian Cojocaru, șef de secție de la Spitalul Județean Vaslui, a fost demis după ce a făcut un gest inexplicabil.

Această situație jenantă pentru medic a fost confirmată și de conducerea spitalului.

Surse din spital au declarat că medicul a avut o atitudine ciudată în momentul în care urma să fie testat pentru coronavirus. Acesta are biroul la parter și ar fi sărit pe geam, pentru a nu da probe.

„Ne vine greu sa credem ca un medic ar recurge la un asemenea gest. Sunt multe barfe care circula prin spital si probabil despre asta e vorba si in cazul domnului doctor”, au declarat reprezentantii SJU Vaslui.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a decis să-l demită din funcția de șef de secție Pneumoftiziologie pe doctorul Cristian Cojocaru, ca urmare a proastei gestionări a situației. Potrivit autorităților, personalul de la Pneumologie avea același vestiar cu cel de la TBC, ceea ce a ușurat răspândirea virusului.

Spitalul din Vaslui devine focar de infecție după ce 20 de cadre medicale au fost confimate cu coronavirus.

De asemenea, sunt așteptate și alte 30 de teste, inclusiv ale medicilor.

Infecția cu coronavirus din rândul cadrelor medicale se datorează unei asistente medicale, care s-a infectat de la fiul său și a continuat să vină la spital, potrivit vremeanoua.ro