Iohannis: „O majoritate parlamentară lipsită de legitimitate votează măsuri populiste”

Iohannis: „O majoritate parlamentară lipsită de legitimitate votează măsuri populiste”

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat majoritatea parlamentară care a condiționat votul dat pentru prelungirea Stării de Urgență.

Iohannis a criticat majoritatea parlamentară și a acuzat PSD și pe aliații săi din Parlament de populismul, spunând că nu țin cont de situația reală a țării.

„Schimbarea va fi însă imposibilă, din păcate, în cazul acelor politicieni care chiar şi în aceste zile dramatice se gândesc doar la beneficiile lor electorale şi, după ce au distrus în ultimii ani bugetul României, fac acum propuneri care nu doar că sunt greşite, dar pur şi simplu împovărează o ţară pe care au lăsat-o şi expusă, şi vulnerabilă”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a mai spus că viitorul României nu poate fi periclitat de o majoritate care votează măsuri fără susținere economică, doar în scop electoral.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu putem periclita viitorul României pentru că o majoritate parlamentară lipsită de orice legitimitate votează astăzi populist măsuri care nu au nicio susţinere economică.

Este complet imoral să punem pe umerii generaţiei tinere factura de mâine a unor măsuri aberante promovate de nişte iresponsabili", a spus şeful statului în declaraţia susţinută la Palatul Cotroceni.