Exclusiv. Polițistul care a infectat Spitalul Gerota a intrat și în altă instituție a MAI

Exclusiv. Polițistul care a infectat Spitalul Gerota a intrat și în altă instituție a MAI

Puțini știu că ofițerul care a băgat în carantină tot spitalul „Gerota” al MAI a fost, mai întâi, la o altă instituție a statului, deși era infectat cu Sindromul respirator acut sever (SARS), care provoacă boala coronavirus COVID-19. Evz.ro vă dezvăluie informații în exclusivitate.

Fostul polițist a infectat 120 de persoane, dintre care una a decedat.  După ce a venit din Israel și înainte de a se interna la Spitalul „Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), fostul șef de la Poliția Captalei, chestorul Nelu Lupu a împărțit mărțișoare. Așa cum a dezvăluit evz.ro, Lupu s-a dus în ziua de luni, 2 martie, la sediul ADP sector 4 și a împărțit mărțișoare colegelor. Bineînțeles, s-a lăsat cu pupat de mâini și pe obraz.

Soția fostului polițist lucrează tot acolo, la „Juridic”. I-a făcut și ei o vizită în birou, a dat flori fetelor, a strâns mâinile bărbaților. Una dintre persoane și familia ei au fost internate la „infecțioase” trei săptămâni.

Pe 3 martie, a făcut o vizită la spitalul Gerota, acolo unde s-a tratat mereu cât a fost cadru activ, ieșit la pensie din funcția de adjunct al șefului Poliției Capitalei. Lucru important de precizat, căci de acestă calitate de „barosan” al Poliției se leagă ceea ce s-a întâmplat ulterior.

Ne puteți urmări și pe Google News

La spital a fost primit chiar de managerul spitalului.

A spus că e atins de o răceală, că vrea un control medical, dar nu a recunoscut nici un moment că fusese plecat din țară. Niciunde. Nici în Italia, nici în Israel.

Exclusivitate evz.ro

Ce nu se știe și evz.ro a aflat în exclusivitate este faptul că, la sfârșitul lunii februarie, după ce a venit din Israel, fapt pe care nu l-a declarat atunci când s-a internat pe 5 martie, el a fost la o altă instituție importantă din MAI....