Trump va ține cont de instinct atunci când va decide să redeschidă America

Trump va ține cont de instinct atunci când va decide să redeschidă America

Donald Trump, președintele SUA, a mai promis că va reconstrui economoia țării „în onoarea tuturor celor care au pierit”.

Trump i-a spus judecătorului Jeanine Piro că va lua o decizie „rezonabilă în curând” cu privire la momentul în care va redeschide America. Deocamdată, restricțiile de distanțare socială sunt bătute în cuie până la data de 30 aprilie, în contextul pademiei de coronavirus. Până acum, în SUA, boala Covid-19 a ucis peste 20.000 de persoane.

De asemenea, Trump a declarat că economia din SUA „va decola ca o rachetă” atunci când oamenii vor reveni la serviciu. Președintele SUA spune că instinctele sale vor juca un rol esențial în decizia sa cu privire la momentul redeschiderii țării. „Trebuie ca țara noastră să revină la normal. Oamenii vor să se întoarcă la muncă. Înființăm un consiliu cu lideri distinși în practic toate domeniile, inclusiv în politică și în afaceri și medicale, iar noi vom lua o decizie destul de curând”, a spus judecătorul Piro. În ultimele trei săptămâni, peste 16 milioane de americani au depus actele pentru șomaj, din cauza faptului că zeci de mii de afaceri s-au închis în această perioadă.

Donald Trump și-ar fi dorit să ridice restricțiile din SUA înainte de Paști, dar majoritatea medicilor s-au revoltat cu privire la această decizie, iar președintele a fost forțat să caute o altă dată.

Ne puteți urmări și pe Google News