Marile celebritățăți ale Hollywood-ului și fixurile lor costisitoare

Marile celebritățăți ale Hollywood-ului și fixurile lor costisitoare

Hobby-urile marilor celebrități din SUA costă averi întregi, iar unele dintre aceste personaje au scris istorie în presă cu micile răsfățuri de care s-au bucurat de-al lungul timpului

Iată 10 dintre cele mai cheltuitoare vedete de la Hollywood în ceea ce privește hobby-urile personale

1. Nicolas Cage și colecția sa impresionantă de benzi desenate Nicolas este unul dintre cei mai cunoscuți colecționari ai benzilor desenate comice, vintage. Acesta și-a petrecut ani întregi pentru a colecta și a sorta benzile desenate. Iar pentru o bandă desenată cu Superman, vândută la o licitație privată în 2002, acesta a plătit 1,6 milioane de dolari.

2. Leonardo DiCaprio – colecționarul de cartonașe De la cartonașe de basket și baseball până la cartonașe cu scene din filme, DiCaprio este cunoscut pentru pasiunea sa de a strânge stickere cu diverse subiecte. Pentru colecția sa impresionantă, pusă la vânzare în 2006, unii specialiști au evaluat un cartonaș cu până la 4,500 dolari.

Ne puteți urmări și pe Google News

3. Tatuajele lui David Beckham – o adevărată avere Tatuajele lui Beckham au fost realizate în mare parte de către celebrul tattoo artist Mark Mahoney, iar acestea s-ar fi ridicat la valoarea de peste 75.000 de dolari, conform revistei MSN.com. Însă, de la acea estimare, celebrul fost fotbalist a mai adăugat un număr de 15 modele pe corpul său.

4. Gențile lui Drake – costul unei garsoniere pe o simplă geantă de voiaj Aceleași surse zvonesc faptul că Drake ar fi achitat unei femei suma impresionantă de 30.000 de dolari doar pentru ca aceasta sa-i vândă una din poșetele sale uriașe, pe care Drake o folosește ca geantă de voiaj.