Detaliul șocant din relația Biancăi Drăgușanu! Gest extrem făcut de fostul ei soț

Detaliul șocant din relația Biancăi Drăgușanu! Gest extrem făcut de fostul ei soț

Se pare că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drgășanu, și-a luat câteva „măsuri de precauție”. Acesta ar fi făcut un contract prenupțial înainte de a să căsători cu Vedeta.

Bianca și Alex Bodi ar fi semnat un contract prenupțial înainte să se căsătorească, omul de afaceri dorind să nu își pună în pericol averea, scrie Cancan.

De mai multe ori în timpul relației sale, Alex Bodi a certat-o pe Bianca pentru stilul vestimentar pe care îl adoptă, bătându-i apropouri despre felul în care ar vrea ca femeia de lângă el să se comporte.

„Din moment ce esti o femeie de afaceri, esti sotie, ce vrei? Să pozezi in Playboy? E mai bine să fii acoperită, ca de dezbrăcat se dezbracă toată lumea. Eu i-am spus de multe ori că o apreciez mai mult cand se îmbracă elegant, se îmbracă frumos”, a spus Alex Bodi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Relația dintre cei doi scârțâia de ceva vreme, Bianca fiind tot mai convinsă de ideea că Alex Bodi nu îi este complet fidel. Certurile s-au amplificat, amândoi fiind alimentați de acțiunile celuilalt.

„În momentul în care noi doi ne confruntăm e ceva super-exploziv. Certurile astea nu duc undeva OK pentru că și ea e epuizată. Sunt mulți factori: drumurile, călătoriile mele, faptul că sunt distant, intervin gelozii de pe partea amândurora.

Eu încerc să o înțeleg pe ea ca femeie și o întreb anumite chestii. Ea, pe mine, ca bărbat, la fel mă înțelege, dar ea mă acuză de multe ori de niște lucruri, lucruri pe care eu în trecut le-am facut, dar nu înseamna că le fac tot timpul”, a spus Alex Bodi la Teo Show.