Coronavirus: Alertă în staff-ul lui Trump! Șeful personalului din Casa Albă, în carantină!

Coronavirus: Alertă în staff-ul lui Trump! Șeful personalului din Casa Albă, în carantină!

Mai mulți politicieni americani, printre care se numără și șeful personalului de la Casa Albă, Mark Meadows, au intrat în contact cu persoane infectate cu coronavirus.

La acest moment, politicienii s-au autoizolat. Până acum, la Washington au fost raportate 607 cazuri și 24 de decese. Însuși Donald Trump a intrat în contact, la bordul aeronavei Air Force One, cu congresmenul Matt Gaetz, care s-a autoizolat în carantină, după ce a aflat că a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus. Președintele SUA a refuzat însă să spună dacă s-a testat sau nu.

„După ce a părut să subestimeze epidemia a promis pentru azi măsuri majore de sprijin economic, în urma consultării liderilor republicani din Congres. Corespondentul RRA Doina Saiciuc, cu informaţii de la conferinţa de presă de la Casa Albă.

Reporter: Preşedintele Trump a spus că ia în considerare o posibilă reducere a impozitelor, ca şi alte măsuri, pentru a ajuta muncitorii americani şi economia SUA, greu lovită de epidemia de coronavirus.

Ne puteți urmări și pe Google News

Donald Trump: Vom discuta, de asemenea, despre cei care muncesc cu ora, aşa încât oamenii să poată fi în poziţia de a nu pierde bani. Vom lucra cu companiile mari şi mici, astfel încât angajaţii să nu fie penalizaţi pentru ceva ce nu este vina lor”, potrivit RRA.

Pe lângă acestea, Trump a precizat că va avea în vederea și acordarea unor împrumuturi pentru firmele mici, în contextul în care Bursa a avut cea mai mare prăbușire din 2008 încoace.