O echipă din Liga 1 amenință: „Ne vom retrage din campionat săptămâna viitoare!”

O echipă din Liga 1 amenință: „Ne vom retrage din campionat săptămâna viitoare!”

Prin vocea primarului din Clinceni, clubul a anunțat că se va retrage din Liga 1, după scandalul de la meciul cu FC Viitorul.

La finalul meciului Academica Clinceni - FC Viitorul, scor 2-3, primarul din Clinceni și cei doi fii ai săi au pătruns pe teren pentru a contesta brigada de arbitri. „Plecați tranșați de aici!”, le-ar fi strigat arbitrilor.

Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, a afirmat că a greșit atunci când a pătruns pe gazon și a negat că el și fiii săi i-au amenințat și bruscat pe arbitrii. Acesta mai susține că echipa orașului său nu este dorită în Liga 1 și are de gând să retragă echipa din campionat.

(...) Am văzut meciul la tribuna oficială, alături de conducătorii Viitorului, am stat cu Gică Popescu. La pauză pe teren a intrat Valentin, băiatul meu, care însă nu a ameninţat pe nimeni cum scrie în articol. Cum să le zică arbitrilor „plecaţi tranşaţi de aici"? Ce, noi suntem clanuri de mafioţi?

Vreţi să ştiţi ce cuvinte i-a aruncat Hagi băiatului meu? Nici n-am cum să vi le reproduc, dar băiatul meu n-a reacţionat tocmai fiindcă are un respect foarte mare faţă de numele Hagi şi faţă de ceea ce reprezintă Gică Hagi în fotbalul românesc. (...)

Clinceniul deranjează fiindcă a promovat şi acum fiindcă a început să joace bine şi să facă puncte. Săptămâna viitoare, Clinceni se va retrage din campionat dacă tot deranjăm atât de tare şi am ajuns ca arbitrii să ne facă ce s-a întâmplat şi la meciul cu Viitorul. (...)

Am jucat foarte bine cu Dinamo, iar cu Viitorul am făcut un joc excepţional, n-am fi pierdut nicioadată dacă nu exista acel arbitraj ostil. Dar, repet, ne vom retrage din campionat dacă tot nu mai suntem doriţi”, a declarat Adrian Budeanu, pentru GSP.ro. (FOTO: hfacebook.com/academicaclinceni2015)

Ne puteți urmări și pe Google News