Oana Roman și Coronavirusul. Vedeta zburdă liberă la întoarcerea din Italia și răspunde acuzațiilor

Oana Roman și Coronavirusul. Vedeta zburdă liberă la întoarcerea din Italia și răspunde acuzațiilor

După ce a ales să petreacă o mini-vacanță în Italia, în ciuda faptului că țara este în plină epidemie de coronavirus, Oana Roman a fost blamată că și-a expus fetița la pericol.

Oana a ales să nu își anuleze vacanța cu familia în Italia, mai exact la Roma, dar nu și-ar fi închipuit că o simplă vacanță se va transforma într-un întreg scandal.

Invitată în cadrul ediției de duminică a emisiunii „Cancan.ro” de la România Tv, prezentată de Ioana Cîrstea și Marius Niță, atât vedeta cât și prezentatorii au glumit pe seama asta. Când Oana a intrat în platou, aceștia au pupat-o, spunând că nu se tem că ar putea lua vreun virus.

„Nu e nicio panică. Doar manipulare”

Românii au criticat-o aspru pe vedetă pentru faptul că, în plină epidemie de coronavirus, nu s-a gândit la copilul ei. Mai mult decât atât, toți au rămas uimiți că vedeta și familia ei nu au fost izolați la întoarcere și nici nu au fost testați pentru Covid-19.

Este de menționat faptul că Oana nu a fost într-o zonă de risc, capitala Italiei fiind departe de focarul de contagiune din nordul țării. Au existat, însă, și cazuri de persoane infectate care nu au călătorit în zonele afectate, iar asta i-a îngrijorat pe fani.

Potrivit Ministerului Sănătății, persoanele care nu au simptome, dar vin din zona extinsă afectată de coronavirus, mai exact din alte provincii/orașe din China cotinentală și din alte localități decât Regiunile Lombardia și Veneto, în afara zonelor de mai sus, vor fi izolate voluntar 14 zile la domiciliu atât ele, cât și familiile lor.

„Ieri eram pe malul Lacului Baraciano, lângă Roma. Liniște și pace. Relaxare și calm. Am ajuns la București și m-a izbit toată demența și nebunia de peste tot. Nu cred în teoria conspirației, dar cred că cei care manipulează știu că în România mentalitățile sunt extrem de primitive și știu că panica funcționează. Nu e nicio panică. Doar manipulare. Vorba lui Morar: Spălați-vă mâinile, nu creierii!”, a scris vedeta la întoarcerea în România.

Ne puteți urmări și pe Google News