Mesaje de 1 martie. SMS-uri inspirate cu urări de Mărţişor

Mesaje de 1 martie. SMS-uri inspirate cu urări de Mărţişor

Ziua de 1 Martie este foarte specială pentru domnișoarele din întrega lume. Dacă sunteţi lipsiţi de inspiraţie şi nu ştiţi ce urări să faceţi, iată o listă cu mesaje menite să ajungă în sufletele femeilor.

Odata cu primavara sper ca sufletul sa-ți înflorească ca un ghiocel … să radieze ca un soare… să ofere căldură și iubire… și nu în ultimul rand să rămână mereu tânăr. Un mărțișor mic și dulce pentru o ființa deosebită!

Firul alb e sanatate, cel rosu, posperitate. Amandoua, impreuna, formeaza o cununa de succes si voie buna.

Odata cu Martisorul, primavara isi anunta sosirea alaiului enigmatic de miresme parfumate, acompaniat de festivalul cromatic, incantator, al florilor ce ne incalzesc sufletul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire.

A sosit primavara, si o data cu ea soseste si viata, care a stat ascunsa pe timpul acestei ierni grele. Un 1 Martie fericit alaturi de cei pe care ii iubesti cu adevarat!

1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Iti doresc o primavara fericita, razele caldute ale soarelui sa te mangaie cu fericire si iubire… Sufletul meu de cand te-am cunoscut este ca o zi insoria de primavara… Te iubesc!

O data cu venirea zilei de 1 Martie si a primaverii iti doresc ca in fiecare zi sa infloreasca o floare in viata ta.