„Dosare de presă”- Teo Trandafir: „Mircea Badea m-a învățat cele mai păguboase chestii: prietenia, dragostea și loialitatea”

„Dosare de presă”- Teo Trandafir: „Mircea Badea m-a învățat cele mai păguboase chestii: prietenia, dragostea și loialitatea”

Au fost colegi la același trust sau la trusturi concurente (pe vremea când era interzis să pomenești într-un trust numele vedetei trustului concurent), au fost susținători de politici opuse, unul „stânga”, celălalt „dreapta”, au performat „separat” pe scena media, dar niciodată n-au fost separați unul de altul. E vorba de Teo Trandafir și Mircea Badea.

Teo Trandafir a povestit în emisiunea „Dosare de presă”, pe evz.ro, că „e ușor să trăiești cu Mircea, e ușor să vorbești cu el, e ușor să fii cu el. Eram și mici, ne-am format unul pe altul, ca piciorul de chinezoaică în pantof. Ne-am format și noi, atâta loc aveam, fiind mici, atâta creștea. Am crescut ca două biloanțe într-o păstaie. Mircea este de o fidelitate extraordinară”.

Mirel Curea i-a mărturisit lui Teo Trandafir că prietenul său, Mircea Badea, i-a spus un lucru minunat despre ea: „Mi-a spus un lucru extraordinar de frumos despre tine, că-ți dai seama că l-am întrebat. <Teo?  Nu mă văd cu ea doi ani. Și dacă mă văd cu ea acum, parcă m-am despărțit ieri.>”

Vedeta de televiziune a recunoscut că Mircea este „unul dintre oamenii cei mai importanți din viața mea, vreodată”, adăugând că „Mircea Badea mi-a populat existența probabil înainte de apariția lui fizică în viața mea. Simțeam că trebuie să-l cunosc. Din păcate pentru mine, Mircea Badea m-a învățat cele mai păguboase chestii, pe care a trebuit după aia să mă lupt pe viață. Respectiv, prietenia, dragostea și loialitatea”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deși nu mai formează un cuplu „media” din 2000, cei doi au m-ai făcut împreună două emisiuni „În Gura Presei”, când Mircea și-a invitat prietena „de Crăciun și de Paște, că nu mai avea ziare”. Relația lor a rămas atât de unită, încât, la finalul primei emisiuni, au recitat o poezie, „pe versuri, unul el, unul eu, de parcă era pregătită: <Tata s-a-mbătat azi tun/ De nici nu ne mai cunoaște,/ Cică așa-i de Crăciun/ Și ne-a zis ceva de Paște.>”

„Eu am vrut să fac emisiuni cu zdringhi-zdringhi”

Când Teo Trandafir a plecat la Pro TV, Mircea a fost cel care a îndemnat-o să facă pasul decisiv. „Totul a fost cu Mircea. Noi am pornit împreună din radio, cu Mircea am trecut o perioadă de 4 ani jumate de coșmar la Tele7abc, că ne dădeau 100 de dolari pe lună și făceam foamea. Noroc cu Mircea, că hrănea el, mă îmbrăca el, mă îngrijea el, mă susținea.

De la Antenă, am plecat doar eu. El a rămas. Dar el a fost cel care cumva… Eu n-am vrut să plec fără el. Tu realizezi că n-aș fi făcut-o fără acordul lui niciodată… Nu plecam să mă omori. Mircea a fost cel care, de fapt eu simțeam ceva. Aveam noi discuții <Trebuie să schimbăm ceva, trebuie să facem ceva>.  Eu nu simțeam nevoia să schimb nimic. Eu voiam să fac emisiuni de zdringhi-zdringhi și de muzică și de alea și de divertisment. El nu mai simțea nevoia asta. Nu ne-am certat niciodată în legătură cu asta, pentru că Mircea e un om extrem de tolerant. Și el mi-a zis <Bă, du-te tu…>, că eu nu voiam să plec.

Gândește-te ce-a fost pentru mine după opt ani, mâine poimâine, să încep o frază și să n-o continue idiotul meu. Sau să nu înceapă nimeni fraza; eu îl așteptam pe el să înceapă ceva. Ne pasam. Eu, așa, jucam tenis și nu venea mingea. Cât? Șase luni am adormit plângând noapte de noapte, fără el. A fost cea mai neagră perioadă din viața mea. Viața după Mircea a fost… nu se poate reproduce.

Dar, el a fost cel care cumva, intuitiv, a descris o graniță după care urma ca noi doi s-o apucăm pe căi, cumva separate, profesional. Personal nu ne-am despărțit niciodată. El urma să schimbe ceva în țara asta, cu felul în care știe el să facă, iar eu am vrut să fac emisiuni cu zdringhi- zdringhi. Eu vreau să fac emisiuni cu Carmen de la Sălciua și să mă râd”, a povestit Teo Trandafir în emisiunea .